2777
2789

همیشه داره کتکم میزنه میگه چرا پسر آوردی تو خانواده شون همه پسرن یعنی من خواهرشوهر ندارم و برادر شوهر هام همه بچه هاشون پسرتن😭😭😭

خودش خیلی مهربون و دلسوزه ولی اون مادر عفریته اش همش تو گوشش می خونه حالا که زنت یه پسر باردارع مثل داداش هات که سر بارداری زن هاشونو کتک زدن تو هم زنتو باید کتک بزنی وگرنه شیرمو حلالت نمی کنم

بگو ماهم دختر می خوایم دختر دختر تو خانوادمون دختر نیست تو هم باید یه کاری بکنی😭😢🥺🥺🥺

چیکار کنم بخدا شوهرم خوبه ولی خانوادش همش از راه به درش می کنن

میگن با کمربند بزنش ولی شوهرم با کمربند نمی زنه دلش می سوزه با خط کش میزنه رو پاهام همه کبوده😥

چیکار کنم لطفا راهنمایی کنین😿

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرتو ببر باغ وحش تحویل بده

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

اولین باذ سر تولد پسر کتک خوردنرو میشنوم😫😫😫😫خدایا امروز چرا نی نب سایت همه چیزش برعکس شده😫

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..

چرا نمیتونم باور کنم

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)