2777
2789

سلام خانما 

خب جونم واسه همتون بگه ما رفتیم برا داداشمون زن گرفیم

بعد آوردیم خدنه بعد ی هفته خیانت کرد (خانواده ما تا حالا هیچ وقت این چیزا تجربه نکرده بودیم بابام فشارش رفت بالا بیمارستانی شد مادرم تشنج کرد از جوش) تازه فهمیدیم دختره چی بودهههههههههه اگه بخام راجب پیام هاش بگم ک تو پیاما گفته چه کارای کرده سر درد میشین

قبلش رابطه جنسی داشته من خودم به عنوان خاهر شوهر دارم میگم بمن ربطی نداره قبلش ب هیچ کس ربطی نداره 

بعد داداشم رفت گزاشتش خونه باباش بعد یه سال مامانم به برادرم گف گناه داره نفهمی کرده برین آشتی کنین فلان خلاصه مادرش باعث شد بره بیارش

آوردش حدود دوماه همه چیز اوکی بود بعد دوماه من یه رفتارای مشکوک دیدم اصلا ب رو خودم نیاوردم 

گذشت دیدم واقا داره خیلی مشکوک میزنه میره همش بیرون حرف میزنه تا میرم قط میکنه یا سریع بحث عوض میکنه ک بادوستشه

یه شب کنار من خابیده بود 

پشتش بمن بود دیدم رفت تو قسمت مخفی وات تا داداشم اومد اومدش بیرون صبش به داداشم گفم یه نگاهی به اون قسمت کن

و متاسفانه بازم فهمیدیم داره خیانت میکنه🤕

از دعوا ها خیلی نمیگم ولی داداشم گف کسی نفهمه دختره هم میخاست بره شکایت کنه

بعدش زنگ زد به بابای دختره هرچی از دهنش در شد بهشون گفت 

قرار شد عصرش بره شکایت ک

داره طولانی میشه اگ هستید بگین ک بگم🤕🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موندم چرا میگین گذشته طرف برام اهمیت نداره! 

یعنی مهم نیست عروس یا دامادتون یا شوهرتون قبل ازدواج رابطه جنسی داشته باشه؟!😕

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

من از قضاوت میترسم ولی اگر واقعا خیانت کرده اینو میدونم آدم از یه دستمال کثیف دوبار استفاده نمیکنه

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

مسیله شما ربطی به خواهرشوهرهای بد نداره که کسی بخواد حق بده یا نده شما تو انتخاب عروس دقت نکردید و فرد نامناسبی وارد زندگی برادرتون شد حالا هم میتونن جدا شن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

قبل ازدواج رابطه داش ب خودش مربوطه

ولی بعدشو خراب کرد که

خو اخه دختر و پسر حسابی تو ک میخوای عشق و حال کنی دیگه چرا ازدواج میکنی،ازدواج ینی پایبند بودن ب ی نفر

من خودم یکی از دلایلی ک ازدواج نکردم این بود ک نمیتونستم ب کسی متعهد باشم.الان ب این نتیجه رسیدم ک امادگیشو دارم...

کاربر قدیمی هستم🥰
گرفتیم  آوردیم خونه  مگه کالاست؟ که اینجوری میگی

خلاصه یجورایی میخواین سنگ عروسو ب سینه بزنین 😂😂😂😂😂

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...

من خیلی اعتقاد ندارم ولی مامانش همش با دعا نویسا هست 

بعد اینکه زنگ زد برادرم خام شد کلا قضیه جم شد ن من به کسی گفم ن کسی دیگه ای فهمید تا اینکه دیروز من توی شهر بودم اومدم دیدم همه یجوری اخم کردن 

این دیگ عروسه مشکل داره...همه خانواده شوهرا بد نبستن...همه عروسا هم گل نیستن.....هرادمی میتونه تو هرجایگاهی ک باشه بد باشه یا خوب...به نقشش ربطی نداره

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
من موندم چرا میگین گذشته طرف برام اهمیت نداره!  یعنی مهم نیست عروس یا دامادتون یا شوهرتون قبل ...

والا اگ میگف رلط داره وچرا به ما‌نکفته...همه میکفتن چچچ فضوووولییییی....گذشتههذکسی به خودش ربط داره🤣🤣🤣

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
من موندم چرا میگین گذشته طرف برام اهمیت نداره!  یعنی مهم نیست عروس یا دامادتون یا شوهرتون قبل ...

والاه الان پسری ک رابطه جنسی نداشته باشه خیلییییییی کمه

اوناییم ک میگن نداشتیم ادا درمیارن...

کاربر قدیمی هستم🥰