2777
2789
عنوان

بیاین از دوران بی پولیتون بگید😁

156 بازدید | 10 پست

اول خودم بگم 

اولای ماه بود و چون پدرم ضامن یکی شده بود و طرف قسط هاش پرداخت نکرده بود ، حساب ما مسدود شد ما هنور حقوق نگرفته بودیم و این یعنی اوج بی پولی 

ما هر ماه میرفتیم از اتکا خرید هامون میکردیم و این ماه چون پول نبود نتونستیم هیچی بخریم سوم بود و ما هیچی نداشتیم هیچی هاااااا

گشنمونم بود ، ما یه گاز آهنی قدیمی تو حیاط داشتیم بابام رفت اونو فروخت یکم مواد غذایی خرید تا یکم غذا خوردبم ، ماه خییییلی بدی بود، بابام نتونست قسط وام هاش به موقع پرداخت کنه و ......

چی بگم والا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجردیم افتضاح بود

اینقد بی پول بودم کدومشو بگم؟

یسری برای یونیفرم مدرسه۲۰تمن میخاستن من نداشتم بدم

از یکه از بچه های دبیرستان گرفتم😔😔😔

هیچوقت یادم نمیره

۲۰روز بدش تونستم۲۰تومنو بهش بدم😔😔😔😔

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم

چند سال قبل، بابام یه موبایل برای داداشم خرید که سوپرایزش کنه🌸

قیمت اون هدیه از کل درآمد اون سال من و همسرم بیشتر بود...

خداروشکر اون روزا گذشت ولی واقعا سخت بود، مخصوصا این که هیچ وقت به روی خودم نمیاوردم چقدر دارم اذیت میشم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

منو چی میگی 😐

مامانم یه بار بهم گفت هر چی  داری به کسایی که ندارن بده 

بعد بوفه ما فلافل داشت دوتمن با نوشابه اونم دوتمن بود میرفتم واسه کسایی که ندارن میخریدم میزدم به حساب به ماه نکشیده ۷۰۰ تمن بدهی بار اوردم یارو بیشعور رفت به بابام گفت اومد جای طلبش از مغازمون گوشت برد 

هیچ وقت اون کتکی که خوردم یادم نمیره😐

چی بگم والا

روزای مجردی من هر روزش همین بود.

همیشه غذا کم بود و اکثر وقتا سیر نمیشدم.

ارزو داشتم کلاس برم یه چیزایی یاد بگیرم شهریه هیچ کلاسی رو بیشتر از دو ماه نتونستم بدم مجبور میشدم ول کنم.

به کسی نمیگفتم چون شهریه نداشتم ول کردم. بعد همه فکر میکردن من از اونام که هزار تا کلاس میرن و استعداد هیچی ندارن بخاطر این ول میکنم. حتی دانشگاه هم تا ترم ۵ رفتم پیام نور شهریه ش چس مثقاله، ترم ۵ بابام قهر کرد سر یه موضوعی، شهریه نداد.

مجبور شدم دانشگاهم ول کنم‌.

بعد از اون رفتم سر کار البته قبلشم میرفتم ولی حقوقم در حد لباس اینا بود. یادمه با اولین حقوقم کرم ضد آفتاب و لباس خونگی و اینجور چیزا خریدم. در این حددد هیچی نداشتم.

الان که ازدواج کردم عین قحطی زده ها دوباره کلاسامو شروع کردم دوست دارم کلی چیز یاد بگیرم و موقعیت اجتماعی خوبی داشته باشم.