2777
2789
عنوان

من هیچ درکی از.....ندارم،ترسو🚫❌⭕⛔

485 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها من هیچ درکی از جن اینا ندارم...دیشب خیلی خواب عجیبی دیدم...خواب دیدم صبح دخترم بیدار شده گفته ماما بابا کجاس گفتمش همینجا بغل من خوابیده گف پس اینی که رو تخت خوابیده کیه(یه مرد خود خود شوهرم بود منتهی لباس مشکی تنشه)نگاهش کردم ترسیدم که این کیه؟شوهرم پاشد رف بیرون ولی این مرد همچنان رو تخت دراز کشیده مارو نگاه میکرد ..من دختروپسرم دم اتاق ایستاذیم هی پشته پشته میکردیم یعنی میترسوندیمش که پا بشه بره این کیه که اینقد شبیه باباشونه فرقش فقط رنگ لباسشه...یهو من سطل اشغال که دم دستم بود پرتش کردم سمتش همین هنوز بهش نخورده بود که مرده دود شد رف هوا.خییلی ترسیده بودیم من و بچه هام

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از این چرت و پرتا میبینم زیاد...یبار با چشمای خودم بیدار بودم دیدم بابام تو اتاق خوابیده خودش بود مطمعنم اول تو اتاقم نگاه کردم برق خاموش بود...اومدم سالن دیدم بابام نشسته اصلا خواب نیس😐💥اصلا ریدم به خودم باز برگشتم اتاقم دیدمم کسی نیس

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
تو خواب

بله خواب دیدم... که من بغل شوهرم رو تخت پسرم خوابیذیم واین مرد که خود خود شوهرمه رو تخت خودمون خوابیده هرچی حرف و صداش میزنیم انگار نمیشنوه 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

مگه گربه بود؟😂😂

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰