2777
2789

برای بهتر شدن در زندگیتون و راضی تر شدن از خودتون تا حالا چه کردین؟ چجوری شروعش کردین؟ چجوری ادامه دادین؟ در مسیرش نا امید شدین و بعدش چ کردین؟ چی شما رو با انگیزه نگه داشته؟ 

چجوری میتونین همیشه احساس مسئولیت کنین در مورد خودتون و اون کار رو به سرانجام برسونین؟

این تاپیکو زدم که یه انگیزه ای هم برای خودم هم برای کسای دیگه باشه🙏🌹

از،وقتی مادر،شدم خیلییی زیاد تغییر کردم بیش اندازه خودسازی کردم تربیت درست پسرام ی انگیزه بزرگه برام

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ام راستش که من هنوز اول راهم 

اما وقتی تنبل میشم بی انگیزه میشم تو درسام

به غصه ها و ناراحتی های زندگیم فکر میکنم که اگر تلاش نکنم اونا میان سراغم 

رهام نمیکنن

تنها چیزی که میخام اینه یه شغل خوب و اروم و بی حاشیه (میخام روانشناس بشم)داشته باشم و یه زندگی اروم 

تو مثل رقص گل سرخی رو باد..🥀 خطاب به اون کاربری که همش در حال چک کردنو گزارش زدنو کلن پیگر ماست بگم:بهت حق میدم اگر منم همچین مریضی حاد روانی داشتم وضعیتم همین بود🤣🤣🤣میشه اینقد الکی گزارش نزنید؟دیگه شماره ندارم😐ولک ناموصن شرافتن😐چند بار میخاین تعلیقم کنید خی اولش که jengolefengol بودم بعد شدمjengolefengol_برگشته . بعدش شدن خاهر jengolefengol.😐😐😐😐😐خب من مثل شما پارتیم پیش نی نی یار کلفت نیست که هر کاری کنید تعلیق نمیشید نی نی یار به من آلرژی داره😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از،وقتی مادر،شدم خیلییی زیاد تغییر کردم بیش اندازه خودسازی کردم تربیت درست پسرام ی انگیزه بزرگه برام

درود بر شما🌹 چقد سختی کشیدین تا به این مرحله از زندگیتون برسین؟

درود بر شما🌹 چقد سختی کشیدین تا به این مرحله از زندگیتون برسین؟

زیاد 

حذف عادتای بد واقعا سخته و عذاب وجدان بعد تکرار اون عادت کشنده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

اینجوری به خودم انگیزه دادم که،هیچکس جز خودم مسئولیت شخص خودم رو توی دنیا به عهده نداره. اگه تو انجامش ناب هیچکس هم نمیاد برای تو کاری رو انجام بده، به خودت ارزش ندی بهت ارزش نمیدن. اگه به هدف خودت نرسی بقیه ازت استفاده میکنن تا به اهداف خودشون برسن. 

به چیزی که الان دارم راضی نشم تا بتونم به جلو پیش برم. وقتی میشه توی هر چیزی بی نهایت خوب بود پس دلیلی برای توقف وجود نداره. 

جای اینکه از بیرون انگیزه بگیرم خودم به خودم انگیزه بدم. چونکه نیروی محرک بیرونی بالاخره از بین میره اما نیروی محرک درونی تا همیشه هست.باعث میشه وقتی خسته میشم ناامید نشم. 

میتونم بپرسم چقد طول کشید تا ذره ذره به اینجا رسیدین؟  مثلا یکسال دوسال؟

۴سال

البته ک شاید تو هفته بازم یبار تکرار بشه ولی بازم خیلی بهتر از قبل شدم 

تا یه حدودی به هدفتون رسیدین؟ 

هدف که یدونه نیست! 

همیشه تلاش کردن باعث رسیدن به هدف مورد نظر نمیشه. تلاش میکنن تا بعدا حسرت نخورم که تلاش نکردم. تلاش کردن برای این هست. نه برای اینکه حتما به هر هدفی که دارم برسم.