2777
2789

تو محل کارم ب حدی باهمه خودمونی برخورد میکنم و بگو بخند دارم ک احساس مبکنم هم احترامم اومده پایین

هم جدی گرفته نمیشم

نمیدونم چجوری باید رسمی صحبت کنم 

چجوری سرسنگین باشم

شاید براتون مسخره باشه ولی واقعا این قضیه شده معضل بزرگ زندگیم

لطفا بامثال بهم راهکار بدین 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
موضوع رسمی بودن و خشک بودن نیست موضوع اینه که در عین صمیمیت باید جذبه هم داشته باشی ...

واقعا نمیدونم چجوری بامثال بهم بگو 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیدونم چجوری بامثال بهم بگو 

یعنی صمیمیت خیلی زیاد نباشه به اندازه باشه که هم ارزشت حفظ شه هم شخصیتت پایین نیاد ...من دقیقا نمیدونم شما چطور رفتار میکنید ..بنظر من زیاد بگو بخند نکن

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

فقط زیادی نخند

زیادی حرف نزن

وقتی یکی حرف می زنه با دقت گوش کن

کمی فکر کن و آرامش داشته باش فکر نکن ماشین سخنرانی هستی و سریع باید جواب بدی یا تا سکوت برقرار می شه حرف بزنی.

اعتماد به نفس هم داشته باش

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️