خانجووون مدیر استارتر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 1740 عنوان شهریه دانشگاه فنی حرفه ای چقدره؟ 501 بازدید | 11 پست سلام دوستان میخواستم بدونم هزینه دانشکاه فنی حرفه ای هرترم چقدمیشه؟درمقطع کاردانی بدون کنکور میشه برای شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه صلوات مهمونم کنی.....ممنون.... 1400/10/29 | 20:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18858 بستگی داره ب رشتش الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خانجووون مدیر استارتر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 1740 بستگی داره ب رشتش مثلا رشته طراحی لباس چقدرمیشه اطلاع دارین میشه برای شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه صلوات مهمونم کنی.....ممنون....
bhztah عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18858 مثلا رشته طراحی لباس چقدرمیشه اطلاع دارین چون کار عملی زیاد داره فکنم گران بشینه بزن تو نت ببین چه درسایی داره الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خانجووون مدیر استارتر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 1740 چون کار عملی زیاد داره فکنم گران بشینه بزن تو نت ببین چه درسایی داره اهان مرسی.بعدم اینکه ربطی نداره آدم از یه دانشکاه دولتی کاردانی داشته باشه؟منظورم اینه منافاتی نداره؟ میشه برای شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه صلوات مهمونم کنی.....ممنون....
bhztah عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18858 اهان مرسی.بعدم اینکه ربطی نداره آدم از یه دانشکاه دولتی کاردانی داشته باشه؟ منظورم اینه منافاتی ندا ... نه فدات ولی شاید بشه تطبیق واحد داد الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
کامپیوتر۹۸ عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 8573 بستگی به رشته دارهروزانه که رایگان اما شبانه دوستام تا ۲تومن اینا میدادن
خانجووون مدیر استارتر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 1740 نه فدات ولی شاید بشه تطبیق واحد داد مرسی.میدونی منظورم اینه هرکسی میتونه مثلایه لیسانس ازدولتی داشته باشه باردوم بایدهزینه شبانه هاروبده.حتی اگه روزانه باشه.فنی حرفه ای هم همینطوره؟یاشبانه روزامه معنی نداره اونجا؟ میشه برای شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه صلوات مهمونم کنی.....ممنون....
bhztah عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18858 مرسی.میدونی منظورم اینه هرکسی میتونه مثلایه لیسانس ازدولتی داشته باشه باردوم بایدهزینه شبانه هاروبده ... ولا نمیدونم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خانجووون مدیر استارتر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 1740 بستگی به رشته داره روزانه که رایگان اما شبانه دوستام تا ۲تومن اینا میدادن من اصلاازفنی حرفه ای اطلاع ندارم.دانشجوی دولتی بودم.فنی حرفه ای هم شبانه روزانه داره؟ میشه برای شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه صلوات مهمونم کنی.....ممنون....
خانجووون مدیر استارتر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 1740 اون رشته ای که من میخوندم چندواحدم کمه تاکاردانی.نمیدونم برم بخونم کاردانی بگیرم یاانصراف بدم تافنی حرفه ای هزینه شبانه ندم! براهمین میپرسم میشه برای شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه صلوات مهمونم کنی.....ممنون....
کامپیوتر۹۸ عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 8573 من اصلاازفنی حرفه ای اطلاع ندارم.دانشجوی دولتی بودم.فنی حرفه ای هم شبانه روزانه داره؟ اره مثل دانشگاه دولتیی هست فرقی نداره