2777
2789
عنوان

دختر ۱۴ساله بچه محسوب میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 35 پست

من  ی دختر عمو دارگ ۱۴ سالشه

از بس درونگرا و ساااکته و باشخصیت

همه دوسش دارن و حس میکنن۵۰ سالشه از بس باشعوره

خیلی باادبه

ب نظرم ب سن نیس

بالای۱۳ دیگ خوبن معمولا

بِ‌قولِ‌تتلوعَجَب‌باباعَجبببب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد باهاشون گرم نگیر یکی ببینه زیاد جالب نی البته مهم نی کلی گفتم والا دخترای الان انگار ۵ سالشونه ریزه پیزه

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
پس تو جمع کیا برن🙄😕 شما تقریبا هم سن و سالشونی

۲۴کجاش ب ۱۴میخوره جانم

_خستم!                                                         _ازچی؟                                                              _ادما!                                                                      _خب....اوممم..میخای چیکار کنی؟خودکشی!                _هه،من الانشم یه مردم.                                           _پس چی؟                                                              _تو فرهنگ لغت ما دخترا یه جمله ای وجود به اسم زندگی رو نمیخای اما باید اونو بخای!  

خب این سن سنیه که طرف خیلی خدش رو بزرگ میبینه سن خاص و متفاوته نه میشه گفت از لحاظ عقلانی بزرگ شدن و نه بچه هستند بهتره خیلی شوخی مانند جوری که به غرورشون بر نخوره بهشون بفهمونی که دوست نداری تو جمعتون باشن

من  ی دختر عمو دارگ ۱۴ سالشه از بس درونگرا و ساااکته و باشخصیت همه دوسش دارن و حس میکنن۵۰ سال ...

نمدونم شاید.

بنظرم مباید باهاشون مث بچها رفتار کرد چون من خودم خیلی تجربه داشتم و تو دوران خیلی حساسی هستن

_خستم!                                                         _ازچی؟                                                              _ادما!                                                                      _خب....اوممم..میخای چیکار کنی؟خودکشی!                _هه،من الانشم یه مردم.                                           _پس چی؟                                                              _تو فرهنگ لغت ما دخترا یه جمله ای وجود به اسم زندگی رو نمیخای اما باید اونو بخای!  
نمدونم شاید. بنظرم مباید باهاشون مث بچها رفتار کرد چون من خودم خیلی تجربه داشتم و تو دوران خیلی حسا ...

ولی از طرفیم دوس ندارم تو جمعمون باشن اخه با دوستام خیلی حدفای بدی میزنیم😂😂😂

خیلی ها میگن بچه ولی بعضی ها خیلی چیزا رو می‌دونن خیلی چیزا من بچه ۱1 ساله میشناسم ر*ل داره و خیلی گاه کاری کردن باهم دختره و پسره اسی بستگی به اونی که میگی داره دیگ ولی بنظرم تو جمعتون باهاش بدرفتاری نکنید و یه چیزایی رو سانسور کنید

زیاد باهاشون گرم نگیر یکی ببینه زیاد جالب نی البته مهم نی کلی گفتم والا دخترای الان انگار ۵ سالشونه ...

من خودم ۱۴ سالمه

بعضی وقتا که میبینم بزرگترا باهام حرف نمیزنن اینقد دلم میکشنه

اخه مگه ما دل نداریم هرچی باشه ماهم ادمیم 

باور کنید شاید یه رفتار از نظر شما خیلی عادی باشه

ولی دل طرف بدجور میشکنه

من خودم ۱۴ سالمه بعضی وقتا که میبینم بزرگترا باهام حرف نمیزنن اینقد دلم میکشنه اخه مگه ما دل نداری ...

با اونایی حرف بزنن که هم اونا بهت احترام میزارن هم تو بهشون ولی کلا سعی کن باهم سنای خودت گرم بگیری و با بزرگترا نپری

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.