2777
2789

شوهرش گوشی اش رو جا گذاشت و اونم دید زنه بهش میگه داداش چطوری تولدم تبریک نگفتی اونم گفته تولدت مبارک عزیزم بعد شوهرش ازش خواسته قرار بزارن زنه گفته شوهرش خونس اونم گفته زنگ میزنم صوتی بعدا در آخر دوستم به شوهرش میگه اونم برای بهونه میگه چند نفر مزاحمش بدون خواسته من کمکش کنم همین هیچ رابطه ای نبوده نظرتون دوستم چیکار کنه شماره زنه هم داده با دوستم حرف بزنه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم

منم

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
شوهر اون زن کشکه چرا به شوهرش نگفت  اینا حرفه مردک کتافط

همینو بگو!زنه کس و کار نداشته یه نامحرم باید کمکش کنه😐

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲