2777
2789

امروز کار مهمی داریم خواهش میکنم دعاکنید ک بنفع ما بشه ممنون خداخیرتون بده🌷🌷🙏🙏🙏

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانم شما بچه تون رو پیش دکتر پیمان بردین چشم پزشک. راضی بودین ازشون؟ ادرس مطب رو دارین؟ 

سلام عزیزم بله خیلی دکتر خوبیه 

من بیمارستان فیض پیشش میبردم اونجا عمل کرد و پرونده داره

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
سلام عزیزم بله خیلی دکتر خوبیه  من بیمارستان فیض پیشش میبردم اونجا عمل کرد و پرونده داره

مشکل بچه ت چی بود؟ من پسرم کج نگاه میکنه ب تلوزیون دکتر مرجان سجادی رو بهم معرفی کردن امروز بردمش گفت چون نارس بوده انحراف مخفی داره و فعلا کار خاصی نمیخواد انجام بدیم فقط هر شش ماه بیارش معاینه. نمیدونم بهش اعتماد کنم یا ن😔

مشکل بچه ت چی بود؟ من پسرم کج نگاه میکنه ب تلوزیون دکتر مرجان سجادی رو بهم معرفی کردن امروز بردمش گف ...

اب مروارید عزیزم 

چشمش یهو سفید شد و ۱۳ماهگی عمل کردیم 

ویک چشمش اب مرواریدش فعلا نیاز ب عمل نداره فعلا تحت نظره 

اگه دکتر خوبیه بنظرت اعتماد کن 

بنظرمن ک پیش چندتا دکتر ببر و ببین نظر اونها چیه 

اب مروارید عزیزم  چشمش یهو سفید شد و ۱۳ماهگی عمل کردیم  ویک چشمش اب مرواریدش فعلا نیاز ب ...

بله میخوام ببرمش پیش دکتر پیمان نظر ایشون رو هم بدونم. اسم کوچیکشون چیه علیرضا؟ مطب هم دارن؟ فیض خییلی شلوغه دوست ندارم برم اونجا تو این کرونا

بله میخوام ببرمش پیش دکتر پیمان نظر ایشون رو هم بدونم. اسم کوچیکشون چیه علیرضا؟ مطب هم دارن؟ فیض خیی ...

بله علیرضا پیمان 

من‌نمیدونم ادرس مطبشو 

برامن دکتر نوبت میزنه میگه ساعت ۸بیا تا ۹ تمومم 

بله علیرضا پیمان  من‌نمیدونم ادرس مطبشو  برامن دکتر نوبت میزنه میگه ساعت ۸بیا تا ۹ تمومم ...

خود دکتر نوبت میزنه؟ چرا؟ جدی ینی انقد زود کارت راه میفته؟ منم ببرمش فیض؟ 

خود دکتر نوبت میزنه؟ چرا؟ جدی ینی انقد زود کارت راه میفته؟ منم ببرمش فیض؟ 

بله عزیزم خب زیر نظرشه پرونده داره اونجا چشماش چک میشه دیگه مخصوصا اون ک عمل شده  

مثلا منشیشو میگه ۳هفته دیگه ساعت ۸ نوبت بزن .من همون برگه رو میدم سریع وقتم میدن و دکتر ک بیاد اول ماهای ک‌نوبت داشتیم و عملی هستن ویزیت میشه بعد بقیه  

دفعات اول ک‌پرونده نداشتبم خیلی معطل میشدیم