2777
2789
عنوان

خارجیه بی اعصاب😂

127 بازدید | 6 پست

این خاطره واسه خودم نیست

سلامی مجدد به همه عشقا 😄این قسمت : خارجیه بی اعصاب 😂
یه خاله دارم که پسرش وقتی بچه بود رفتن خارج از کشور
توی خارج کسی حق نداره بچشو بزنه و مجازات داره
خالم تعریف میکرد که مهدی(پسرش) اصلا حرفمو گوش نمیکرد هرچی میگفتم جوابمو میداد و خونه رو بهم میریخت منم عصبانی شدم گفتم یالا بیا اتاقتو تمیز کن مهدی هم گفت نمیخوام دارم فیلم میبینم منم رفتم یه سیلی بهش زدم
اونم  گریه کنان گفت الان میرم زنگ میزنم به معلمم تا بیاد ببرتت زندان
(بهشون یه کارت داده بوده که هر وقت هرکسی اذیتتون کرد زنگ بزنید مجازاتش میکنیم)
این خاله منم میگیره تا میخوره با سیم شارژر میزنتش میگه الان برو زنگ بزن به رئیس جمهورت 😏😂😂😂
خالم هر وقت ایران میومد یه دل سیر بچشو ادب میکرد و با ادب میبردش اونور اب 😂
هر وقتم که تو ایران بچش حرفشو گوش نمیداد میگفت مهدی اینجا ایرانه ها میزنمت صدا سگ بدی 😂 اون بدبختم سریع مثل ادم کارشو انجام میداد 😂😂😂
توی خارج هم هر وقت که حرفشو گوش نمیداده خالم میگفته باشه حالا تواز این کارا بکن ایران که میریم دیگه                                     😏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌😊

چی بگم والا
بعد چند روز نت گردی بالاخره سایت رایگان حس ششم پیدا کردم 🤤😍 بهم گف کنکور  قبولم🥰🥳 ه ...

چرا دروغ عزیزم؟

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدر با نمک اینجا ایرانه 😂😂😂مهد دلیرانه

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃