2777
2789

سلام دوستان من ب دلیل مشکل اسپرم همسرم میخوام برای دومین بار آی وی اف کنم و بین دکتر لاهوتی و علی رضایی دو دلم نظر شما چیه کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه ممنون

فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد 💚                   برای مادر شدنم ی صلوات میفرستی 😔
هیچ کدوم فقط دکتر اسرافیلی

کدوم مرکز هستن تا ب حال اسمشو نشنیدم

فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد 💚                   برای مادر شدنم ی صلوات میفرستی 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم مرکز هستن تا ب حال اسمشو نشنیدم

عزیزم بیمارستان عرفان هستن. مرکز مام فقط الکی خوبه خیلی امار منفی داره. اگه خواستی هم شروع کنی با علیرضایی برو جلو. من خودم یه بار ابن سینا انجام دادم با طرازی منفی شدم بعد رفتم‌پیش اسرافیلی و خدا رو شکر مثبت شدم خیلی آمارش بالاس برو مطبش ببین

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم بیمارستان عرفان هستن. مرکز مام فقط الکی خوبه خیلی امار منفی داره. اگه خواستی هم شروع کنی با عل ...

عزیزم شما مشکلتون چی بود؟  

من همسرم الیگو اسپرم بود.‌خودمم کیست آندومتریوز دارم. اولین بار کجا انجام دادی. 

اولین بار رویان بودم. همسر من مورفو و تحرکش صفره 

اولین بار رویان بودم. همسر من مورفو و تحرکش صفره 

تاپیک بارداری با میکرو انجیکشن سر بزن اونجا خیلی کمک میکنن. جواب میگیری ولی حتما توی انتخاب دکترت دقت کن اول خدا و بعد دکتر 

تاپیک بارداری با میکرو انجیکشن سر بزن اونجا خیلی کمک میکنن. جواب میگیری ولی حتما توی انتخاب دکترت دق ...

دکتر همسرم مظلوم فرده قراره تسه بکنه میگن مام بهترینه و موندم چیکار کنم و چ دکتری انتخاب کنم خدا خودش کمک کنه ممنونم از راهنماییت التماس دعا 

دکتر همسرم مظلوم فرده قراره تسه بکنه میگن مام بهترینه و موندم چیکار کنم و چ دکتری انتخاب کنم خدا خود ...

مام جنین شناسش خیلی خوبه. دکتر علیرضایی برو حتما اگه خواستی بری. 

مام جنین شناسش خیلی خوبه. دکتر علیرضایی برو حتما اگه خواستی بری. 

ممنونم عزیزم ب امید خدا شنیدم خیلی دکتر خوب و مهربونیه باز گفتم از تجربه دیگرانم استفاده کنم 

ممنونم عزیزم ب امید خدا شنیدم خیلی دکتر خوب و مهربونیه باز گفتم از تجربه دیگرانم استفاده کنم 

توی تاپیکی که گفتم هیچ کس با لاهوتی نبوده ولی خیلیا با علیرضایی بودن و مثبت شدن. یا با علیرضایی بودن ولی انتقال رو نصر انجام داده. 

توی تاپیکی که گفتم هیچ کس با لاهوتی نبوده ولی خیلیا با علیرضایی بودن و مثبت شدن. یا با علیرضایی بودن ...

اون تاپیک خیلی شلوغه و زیاده اصلا نمیتونم بخونم فک کنم هزار صفحس 

اون تاپیک خیلی شلوغه و زیاده اصلا نمیتونم بخونم فک کنم هزار صفحس 

بیا پیامتو بذار بچه های مام میاین راهنمایت میکنن. من از سال پیش تا حالا توش فعلام دوستای خوبین واقعا خیلی کمک میکنن 

بیا پیامتو بذار بچه های مام میاین راهنمایت میکنن. من از سال پیش تا حالا توش فعلام دوستای خوبین واقعا ...

ممنونم گلم حتما