2777
2789

دختر با سندروم قبل پریودت چطور کنار میای؟ 

من حسابی افسردگی میگیرم، حس بدبختی میکنم، انگار آواره ام، انگار عشقم ولم کرده، انگار ناتوانم... 

دلم فقط بغل میخواد مردیم تو زندگیم نیست😒😒😒

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!

من شوهرم کنارمه دلم میخواد خفه ش کنم🤣

افسردگی

بدبختی

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم کنارمه دلم میخواد خفه ش کنم🤣 افسردگی بدبختی

جدییییی پس خوبه سینگلم😂😂😂

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
فقط میخااام بمیرم😓

آخ گفتی اینم دلم میخواد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

[QUOTE=223185686]آخ گفتی اینم دلم میخواد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️[/QUOT🤦‍♀️ یعنی وضعم افتضاح میشه تو فک ...

اصلا ازدواج سخته😒😒😒