من حسابی افسردگی میگیرم، حس بدبختی میکنم، انگار آواره ام، انگار عشقم ولم کرده، انگار ناتوانم...
دلم فقط بغل میخواد مردیم تو زندگیم نیست😒😒😒
بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شوهرم کنارمه دلم میخواد خفه ش کنم🤣 افسردگی بدبختی
جدییییی پس خوبه سینگلم😂😂😂
بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
[QUOTE=223185686]آخ گفتی اینم دلم میخواد🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️[/QUOT🤦♀️ یعنی وضعم افتضاح میشه تو فک کن یکی راه برعع رو اعصابم اینجور مواقع دیگ فک کنم به مرحله ای خود کشی برسم
[QUOTE=223185686]آخ گفتی اینم دلم میخواد🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️[/QUOT🤦♀️ یعنی وضعم افتضاح میشه تو فک ...
اصلا ازدواج سخته😒😒😒