2777
2789
عنوان

امروز از درونگرا بودنم متنفر شدم

146 بازدید | 13 پست

امروز اولین روزی بود که بعد از نزدیک 2 یا 3 سال رفتم مدرسه. تو همه این سالایی که رفتم فقط یه دوست دارم که 3 ساله باهاشم. بخاطر تقسیم بندی ازش جدا افتادم. تو گروهی افتادم که نه من از اونا خوشم میاد و نه اونا از من. خصمانه بهم نگا میکنن. نمیدونمم چرا شاید بخاطر وضع درسم یا چیز دیگه ای. انگار یه حفاظ تیغی بزرگ دورم هست که هیشکی نزدیکش نمیشه جز دوستم. زنگ تفریح و سر کلاس کلا تنها بودم. خیلی حس بدی داره خیلی بد.

دوست ندارم دیگه برم. ولی نمیشه

میدونم قراره تو آینده تنها تر بشم. بخاطرخیلی از اتفاقا و مشکلات. میدونم بزرگترشون در انتظارمه ولی همین موضوع کوچولو اذیتم میکنه. نمیدونمم اصلا برای چی تاپیک زدم.😧

•• 𝘉𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦𝘧𝘶𝘭 𝘸𝘩𝘰 𝘵𝘰 𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘶𝘱, 𝘰𝘯𝘭𝘺 𝘢 𝘧𝘦𝘸 𝘤𝘢𝘳𝘦, 𝘰𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘰𝘯𝘦𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘫𝘶𝘴𝘵 𝘤𝘶𝘳𝘪𝘰𝘶𝘴...
درکت میکنم منم دوران تحصیل اینجور بودم

خیلی بده. همه فک میکنن خودمو میگیرم ولی اصلا اینطور نیست. نمیدونم واقعا چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالا هیشکیم نیست

هعی ...

خیلی بده. همه فک میکنن خودمو میگیرم ولی اصلا اینطور نیست. نمیدونم واقعا چیکار کنم

مسلما این حرف من رو الان درک نمیکنی،ولی بعدها میفهمی این مسائل اونقدری مهم نبوده،ولی برای شرایط الانت سعی کن رابطه ات رو حفظ کنی ولی اگه نشد با دید بازتر نگاه کن و آسون بگیر ...تو باید بگذرونی این دوره رو پس حداقل سعی کن با شخص دیگه ای کمی دوست شی ...شده با کیفیت و صمیمیت کمتر...خودت رو آزار نده

زندگی زودتر از اون چیزی میگذره که فکرش رو بکنی پس سعی کن در هر مشکلی دنبال راه حل باشی...تحت هیچ شرایطی به خودت اجازه غصه خوردن نده...ناامید نشو

ماشالا هیشکیم نیست هعی ...

عزیزدلم....چقدرشبیه قدیم منی😍من و اون دوستم الان که متاهل هستیم و مادریم دیگه وقت سر خاروندن نداریم چند ساعت طول میکشه که وقت کنیم پیام همدیگه رو جواب بدیم...امیدوارم باز پیش هم باشین...و یه روزی مثل ما به گذشته بخندین😌

مسلما این حرف من رو الان درک نمیکنی،ولی بعدها میفهمی این مسائل اونقدری مهم نبوده،ولی برای شرایط الان ...

یجورایی میدونم

راجب حسا و اتفاقاتی که تو دوره نوجوونی میوفته خبر دارم ولی الان این برام آزار دهنده اس. چیزایی که همسنام درگیرشونن مثل عاشق شدن و دوست پسر و اینا و من درگیرشون نشدم. چون میدونم یه حس زودگذره. با همشون کنار اومدم جز این یکی. 

عزیزدلم....چقدرشبیه قدیم منی😍من و اون دوستم الان که متاهل هستیم و مادریم دیگه وقت سر خاروندن نداریم ...

خوشحالم یکی مثل من بوده😂😂💓

چقدر خوب که باهم موندین.

ممنونم خیلی بهم حس خوبی دادی❤❤

یجورایی میدونم راجب حسا و اتفاقاتی که تو دوره نوجوونی میوفته خبر دارم ولی الان این برام آزار دهنده ...

دقیقا ما دوتا هم خیلی پاستوریزه بودیم....ولی واقعا اون دوره چاره ای پیدا نمیکردیم ...کاش با دبیرتون صحبت کنی شاید درکتون کنه...ولی سعی کن دلت رو زنده نگه داری و دلخوش باشی بهرحال ناامیدی کمکی نمیکنه و راهی پیش نمی بره

دقیقا ما دوتا هم خیلی پاستوریزه بودیم....ولی واقعا اون دوره چاره ای پیدا نمیکردیم ...کاش با دبیرتون ...

اصلا قبول نمیکنن حرف مارو ...

همینطوره دارم سعیمو میکنم بالاخره میگن نوجوونی جزو بهترین روزای زندگیه. دوست ندارم از دستش بدم

خوشحالم یکی مثل من بوده😂😂💓 چقدر خوب که باهم موندین. ممنونم خیلی بهم حس خوبی دادی❤❤

قربونت😅چقدر اون دوران زیبا بود،کاش برمیگشتم اون زمان ها...البته خیلی نگذشته ولی واقعا از ته دلم عاشق اون رفاقت بودم و هستم...قدر دوستی تون رو بدون...یه گوهر کمیاب هست...تکرار نشدنی،نذار دلسرد بشین

خوشبحالت با این که الان حس خوبی نداری ولی حالت رو خریدارم

البته الحمدلله علی کل حال😍

از هرلحظه باید لذت برد چون برنمیگرده و تنها راه حلی که باعث میشه حسرت نخوری اینه که به بهترین نحو زندگیت رو بگذرونی

اصلا قبول نمیکنن حرف مارو ... همینطوره دارم سعیمو میکنم بالاخره میگن نوجوونی جزو بهترین روزای زندگی ...

کاش دلشون نرم شه و یاد اون دوران خودشون بیفتن...تا بجای مصلحت اندیشی درکتون کنن...ولی ما حتی از مادرهامون میخواستیم پادرمیونی کنن...برات بهترین ها رو آرزومندم دوست عزیزم...امیدوارم سلامت و شاداب باشین و حال دلتون خوش...دوستی تون پایدار و برقرار😉😉

قربونت😅چقدر اون دوران زیبا بود،کاش برمیگشتم اون زمان ها...البته خیلی نگذشته ولی واقعا از ته دلم عاش ...

تمام تلاشمو میکنم. دیگه باید حداقل یه نفرو برای خودم نگه دارم وگرنه از تنهایی دیوونه میشم😂😂

همینطوره وقتی فکر میکنم که این دوران چقدر زود قراره بگذره دلم میگیره

کاش دلشون نرم شه و یاد اون دوران خودشون بیفتن...تا بجای مصلحت اندیشی درکتون کنن...ولی ما حتی از مادر ...

خیلی ممنونم💓💓

شماهم همینطور