2777
2789
عنوان

راهنمایی

89 بازدید | 11 پست

سلام 

من ۱۶ سالم هست و دخترم 

باشگاه میرم که همه رده های سنی خودم هستند و خیلی به خودشون میرسن اما من هنوز سبیل دارم و خجالت میکشم برم بیرون چون پدرم معتقد هست که دختر نباید تا ازدواجش سبیل خودشو بزنه خواهش میکنم ازتون کمکم کنید راهی هست که سبیل هامو بزنم بدون اینکه متوجه بشند از عمد بوده؟

چی بگم والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرنگشون کن با کرم بیرنگ کننده سی گل😉😉

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

صحبت کردن منطقی و بامحبت

به مرور زمان راضی میشن خیلی نرم بحثو پیش بکش ولی شلوغش نکن توقع نداشته باش بار اول دوم راضی بشن پافشاری کن ولی نرم و زیرکانه و البته مداوم

البته باز بستگی داره این کارا رو خانوادت تاثیر داره یا عصبی ترشون میکنه

کاربری دوم...

یچیز پماد مخصوص هست اسمش یادم رفته از داروخانه بگی میدن میزنی ب سیبیل هات رنگش میشه طلایی دیگه مشخص نمیشه تو صورتت یمدت استفاده کن هرکیم گف بگو اینا سیبیلم نمیدونم ازاین حرفها 

تازه اینو بزنی هم سیبیلت مشخص نمیشه هم چون هنوز سنت کمه قیافه ت بچگونه میمونه تا کلا بزنیش

تو این کرونا باشگاه نرو

کرونا کجا بود عزیزم

آمار فوتی ها فوق العاده کم شده دو ساله زندگی نداریم اکثرا واکسن زدن مردم

دیگه اینا زیاده رویه

آمریکاشم ابتلا و مرگ و میر بیشتر از اینجاست ولی دارن راحت مثل قبل زندگیشونو میکنن حتی متاسفانه بی ماسک که البته اشتباهه

کاربری دوم...

پدر من از این آدمایی نیست که نرم  بشه یا حرفشو عوض کنه یزیدیع برا خودش

اصلا مثلش وجود نداره حرف منطقی و غیر منطقی هم حالیش نیست حرف حرف خودشه

چی بگم والا
کرونا کجا بود عزیزم آمار فوتی ها فوق العاده کم شده دو ساله زندگی نداریم اکثرا واکسن زدن مردم دیگه ...

این نظر شماس اونایی که بیماری های قلبی دارن یا پیرن چه گناهی کردن که باید جواب جهل مردم بشن