2777
2789

خدا منو ببخشع ساله ۹۷ بود اولین کاربریم ۱۶ سالم بود بچه بودم دنباله توجه اومدم هرروز تاپیک میزدم شوهرم منو میزنه🥲😑😑انقد نوشتم ک تعلیقم کردن هچ الانم بسرم اومد البته زدن ن چون شوهر ندارم هی خیانت عشق

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!

اومدم چون باردارم و هزارتا سوال دارم که میخواستم خانومای با تجربه کمکم کنن اما اینجا تاپیک های بارداری هیچکی نمیاد جواب آدمو بده عوضش تاپیک های خاله زنک پر بازدید میشه و همه میریزن اون تو واقعا انصاف نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا منو ببخشع ساله ۹۷ بود اولین کاربریم ۱۶ سالم بود بچه بودم دنباله توجه اومدم هرروز تاپیک میزدم شوه ...

وایی😂😂

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫

حوصلم سر میره میام  خیلی کم میام، 😀

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
وایی😂😂

🤣🤣🤣خاکتوسرم فقط الان یادم میاد زمینو گاز میگیرم تازه مادرو پدره شوهرمم طلاق گرفته بودن

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!

منم زیاد رمان میخونم برا این اومدم ببینم رمانای جدید کی میان یا معرفی رمانو اینا 

خلاصهههههههه 

نمیدو حالا قظیه چیه همه اینجا روانشناس متخصص زندگی اینو اونن😂

با مسائل مربوط به بچه داری که توی گوگل سرچ کردم اینجا رو دیدم ولی بعد موندگار شدم چون اینجا یه کوه تجربه هست . الان دیگه هر چی میخوام سرچ کنم تایپ میکنم پشتش میزنم نی نی سایت تا کار گوگل راحت بشه 😁😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚