2777
2789

بچه دوساله دارم امکان باشگاه رفتن ندارم 

8کیلو اضافه وزن دارم بخاطر بعد بارداری شیردهی لاغرم نکرد برعکس باعث زیاد غذا خوردنو شکم آوردنمم شد دنبال ی نرم افزار خوب ورزشیم ک تو خونه حدود نیم ساعت 40 دقیقه صبح انجام بدم یکم شکمم آب بشه هیکلم خیلی خوبه همه میگن فقط شکمت یکم جلو اومده رو مخمه این اضافه وزنمم باعث کمر دردشدید شده برام😔

Energym رو ببین شاید خوشت اومد 

اکثرا ورزشکارای مطرح کشورن که از خودشون فیلم گرفتن انجام صحیح حرکاتو یاد میدن .خودت میتونی انتخاب کنی رو چه قسمتی تمرکز بزاری وسایل هم همشون لازم نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

samacoachعزیزم ایشون مربیمه خدا گواهه نیومد تبلیع و این چیزا ازش برنامه بگیر انشالله نتیجه گرفتی برام دعا کن

هرجور دلت میخواد اندامت بشه اونجوری برات برنامه میده

کلا کارش حرف نداره

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 

بهش بگو کمر درد داری ورزش همونطور برات طراحی میکنه اگ خواسی بگو شمارش بهت بدم

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 
هزینش چنده؟ یعنی دستور غذایی میده؟ یا دستورات ورزشی ؟ 

وقتی بهش گفتین یه لیست میفرسته ک رزیم تنها چقدع

ورزش ۱ ماه تنها یا ورزش و رژیم پک ۴ ماهه چقد میشه

رژیمش هم ک رزیم نیست همه چی میخوری فقط اندازه

من شام برنج هم میخورم ولی اصولی

رزیم یک ماهش تنها ۵۰ تومنه

ولی بخدا عالی شک نکن 

فقط بعد نتیجت از ته دلت برا بچه هام دعا کن

هزینش چطوره؟ 

بهشون پیام بدین خودش براتون میگه

برید تو پیجش شمارش بگیرین تو وات بهش بگین

وقتی بهش گفتین یه لیست میفرسته ک رزیم تنها چقدع ورزش ۱ ماه تنها یا ورزش و رژیم پک ۴ ماهه چقد میشه ...

من بد بختیم اینه غذارو حوصله ندارم طبق دستورات کسی بخورم فقط میخام خودم کم کم غذامو کم کنم و در کنارش ورزش کنم 

انشالله ک بچه هاتون هم عاقبت بخیر بشن عزیزم از ته دلم گفتم هر چی خیره پیش روشون باشه

من بد بختیم اینه غذارو حوصله ندارم طبق دستورات کسی بخورم فقط میخام خودم کم کم غذامو کم کنم و در کنار ...

مرسی عزیزدلم

رژیمش همون سفرع خانواده هستش

میتونید ازش فقط ورزش بگیرین

هرجور خودتون صلاح میدونی گلم

فقط نیتم این بود کمکتون کنم🙏💖

خیلی لطف کردی عزیزی 💜 

💖💖