2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی اپارات باید تولید محتوا کنی و حتما ویدیو رو خودتون درست کرده باشین میتونه اشپزی ،اموزشی و..باشه بعد داخل کانال اپلود میکنین و در ازای بازدید بهتون پول میده 

البته برای رسیدن به کانالتون به درامد قوانین داره که داخل سایت اپارات قوانین رو گفته من توی تقریبا یکو نیم ماه تونستم به درامد زایی برسم و الان هر ماه اپارات به ازای بازدید ویدیو بهم پول میده البته زیاد نیست ولی از هیچی بهتره اسون تر هم هست  

از کارهای عروس هلندیم میزارم و اموزش نگهداری از عروس هلندی و بقیه طوطیسانان هم میزارم 

شما تو یوتیوب هم میتونین درامد زایی کنین به همین روش درامدشم دلاریه 

شما تو یوتیوب هم میتونین درامد زایی کنین به همین روش درامدشم دلاریه 

یوتیوب هم میشه ولی خیلی سخت تر از اپارات هست و چون یوتیوب ایرانی هارو تحریم کرده گرفتن پول ازش کار سخته و باید یک نفرو توی خارج داشته باشین که با اطلاعات حساب بانکی و ادرس خونه و... کانال بزنه و شما داخل کانال ویدیو بزارید و پول هم برای اون شخص واریز میشه بعد باید برای شما بریزه  یا با یک شرکت هایی قرداد ببندین که همون کارو میکنن ولی پورسانت میگیرن مثلا ۴۰درصد پولو برمیدارن بقیشو بهتون میدن ..برای همین دردسرش خیلی زیاده رسیدن به درامد هم سخت تره  ولی از اون طرف خیییلی درامدش نسبت به اپارات بهتره اصلا قابل قیاس نیست .. یوتوبری توی خارج یک شغل محسوب میشه:) 

حالا خودتون اگه برید تحقیق کنید بهتر دستتون میاد

یوتیوب هم میشه ولی خیلی سخت تر از اپارات هست و چون یوتیوب ایرانی هارو تحریم کرده گرفتن پول ازش کار س ...

مرسی از اطلاعات مفیدت 🌸

بنظرت از طریق اپارات هم میشه به درامد بالا رسید