2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه ۲۱ ماهه

1060 بازدید | 39 پست

سلام مامانا بچم دو شبه نمیتوابه همش گریه میکنه نمیدونم چشه یعنی میخو استم از شیر بگیرمش اصلا نمیدونم چیکار کنم از شیر بگیرمش یا نه اخه خودم دیگه توانایی ندارم شیر بدم از یه طرفم همه میگن صبر کن تا دو سالگیش...شبا همش بیدار میشه شیر میخواد نمیدونم چیکار کنم گریا شباشم یه طرف

شیرتو بدوش تو پستونک بده خودم همینجوری گرفتم

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو روز سر گرمش کن خیلی کم بهش شیر بدا . خوراکی بخر بهش بده سر گرمش کن  اینور اونور ببرش

اینجا کسی رو ندارم ببرم سرگرمش کنم خوراکی هم زیاد اهلش نیست یعنی یه داستانی دارماااا

اصلا تحمل نداره یه بار خواستم کمش کنم همش گریه کرد اویزونم بود پشیمون شدم

خب اولین مرحله بچه داری هست که باید یکم یکم ها خشنونت به خرج بدین متاسفانه زیاد نگران نباشین

زیباترین لحظه برای من نفس کشیدن نوزاد چند دقیقه ای تو دستامه  

وای مال منم نمیخورد اول با نی شروع کردم یادش دادم کم کم خودش جذب پستونک شد چون شیرمم کم بود سیرنمیشد

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
خب اولین مرحله بچه داری هست که باید یکم یکم ها خشنونت به خرج بدین متاسفانه زیاد نگران نباشین

پسر بزرگمم به سختی از شیر گرفتم فقط گریه میکرد سر این کوچیکا دست تنهام موندم توش اصلا نمیدونم الان وقتش هست از شیر بگیرمش یا نه فروردین دو ساله میشه

پسر بزرگمم به سختی از شیر گرفتم فقط گریه میکرد سر این کوچیکا دست تنهام موندم توش اصلا نمیدونم الان و ...

کم کم شروع کن دیگه بگیری مثلا هفتگی یه وعدشو کم کن تا یه ماه همینجوری بمونه بعدش یه وغعده دیگه اخرش میبینه قطع شده

زیباترین لحظه برای من نفس کشیدن نوزاد چند دقیقه ای تو دستامه  
واسه من انقدر مک میزنه که دیگه میسوزم

اوف خدا نگوو از دلوجون درکت میکنم بچه شیر به شیر دارم الان یکی سینه تادستش نباشه نمیخوابه اینم مک میزنه دلم میخواد خودمو چنگ بزنم😂

پسر بزرگمم به سختی از شیر گرفتم فقط گریه میکرد سر این کوچیکا دست تنهام موندم توش اصلا نمیدونم الان و ...

پسر منم فروردین دوسالش  میشه انقدر ک شیر میخوره حس میکنم عمرا بتونم کم‌کم بگیرمش باید ی دفعه از عطاری ی چیزی بگیری بزنی دیگه نخوره منم دست تنهام 

شیر شب رو میگن زودتر قطع کنی بهتره

هم خواب بچه تنظیم میشه و هم دندوناش خراب نمیشه زود!

حالا میخوای کمش کنی

حداقل یه شیشه شیرخشک بخر بجای شیر خودت بده کم کم قطع کن شیر خودتو

و خدا هست ....