2777
2789
عنوان

مشهدی ها بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 21 پست
نه عزیزم من از گوگل نگاه میکنم ولی بهرحال اگه چنددرجه ای هم گرم بشه بازم سرده لباس گرم بردار اگه تشر ...

ممنون عزیزم 

آخه میترسم بیاییم ولی اینقدر سرد باشه که اصلا نشه بیرون رفت

خدایاشکرت 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم  آخه میترسم بیاییم ولی اینقدر سرد باشه که اصلا نشه بیرون رفت

دیگه هوای این فصل مشهد حساب کتاب نداره ولی اونجور نیس که نشه بیرون رفت مردم میرن بیرون باید لباس گرم بپوشی، مگر اینکه خیلی سرمایی باشی  و اصلا تحمل سرما رو نداشته باشی

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
دیگه هوای این فصل مشهد حساب کتاب نداره ولی اونجور نیس که نشه بیرون رفت مردم میرن بیرون باید لباس گرم ...

ممنون عزیزم انشالله بطلبه بیاییم 

هتل خوب تمیز قیمت خوب نزدیک حرم نمیشناسی 

البته ببخشید وقتت میگیرم انشالله خدا دلت شاد کنه

خدایاشکرت 🙏
ممنون عزیزم انشالله بطلبه بیاییم  هتل خوب تمیز قیمت خوب نزدیک حرم نمیشناسی  البته ببخشید ...

خواهش میکنم

هتل اطراف حرم خیلی زیاده از اول فلکه برق تا خود فلکه اب هتله همه

ببینید چه قیمتی میخواین؟ حتی مسافرخونه ها هم تر وتمیزن خیلیاشون ، دوستم از شهر دیگه اومده بود رفته بود یه مسافر خونه از اتاقش فیلم گرفته بود اتاقش،کولر گازی تخت مرتب ال سی دی و... داشت

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔