2777
2789

اختراع

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تونستین صنعتیش کنین؟ ازش درآمد دارین؟

من نه ولی خیلی ها ازش پول خوب درآوردن

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
فیزیک چی؟ هسته ای؟لیزر؟چگال

همه ی گرایش ها.

می‌خوام بدونم کسی هست به جز هیات علمی و تدریس کار دیگه ای داشته باشه.

همه دوستام یا رفتن خارج یا دارن میرن. من دوست دارم همینجا کار کنم. واقعا نمی‌دونم دکترا بخونم یا نه. 

تدریس خصوصی می کنم ولی اونو با مدرک پیش هم انجام میدادم.

خیلی جاها هستن حمایت میکنن. ببرین حتما طرحتونو حیفه‌‌ و خودتون سهام دار بشین. إن شاالله موفق باشین

ممنون هستم.

همه ی گرایش ها. می‌خوام بدونم کسی هست به جز هیات علمی و تدریس کار دیگه ای داشته باشه. همه دوستام ی ...

باید بگردی ببینی کجا کار هست

تو اداره ها میتونی کار کنی مثلا مخابرات 

یا اونایی ک تو نیروگاها کار میکنن

وارد حوزه مهندسی پزشکیم میتونن بشن مثلا ساخت لوازم آزمایشگاهی یا لوازم ورزشی

سلام وقت بخیر. به نتیجه ای رسیدید؟ منم ارشد فیزیک هستم و دنبال کار 

سلام.

من ارشد رو گرفتم ی مدت مدرسه تدریس می‌کردم 

الآنم شرکت خصوصی غیر مرتبط با رشته فیزیک دارم کار میکنم. ولی دلم با فیزیکه. اگر بتونین طرح بدین با کمک استاد راهنماتون پخته ش کنین  خیلی ارگان ها تو زمینه صنعتی حمایت میکنن. یا آگهی های پژوهشگر رو ببینین اونجا هم میتونین مشغول باشین