2777
2789
عنوان

قطع رابطه

138 بازدید | 10 پست

میخوام با یه نفر قطع رابطه کنم 

هر کاری که ما میخوایم کنیم هر چیزی که ما میخواییم بخریم میگه نه نکنید خوب نیست ولی خودش میره دقیقا همون کارو میکنه تو مراسمامون دعوتش کنیم تو مناسبتا بدون هیچ هدیه و خنده ای وارد میشه و تو هیچ مراسمی که همه هستن هم مارو دعوت نمیکنه 

در ضمن تو یه ساختمون زندگی مکنیم 😑😑😑😑😑 

اصن فکر و حضورش آزارم میده و خیلی انرژی منفی میفرسته به نظرتون به مشکل میخورم اگه قطع رابطه کنم کمک راهنمایی و نظری دارین ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع رابطه که ن 

هیچ برنامه ای رو براش نگو که بعدا میخواین انجام بدین سکوت در مقابل نظر ش کن اگه جایی از طرف صاحب مجلس دعوتین برین شما هدیه خودتو بخر اون اخلاقش همونطوری هست بهش کار نداشته باش بیشتر خودت اذیت میشی

قطع رابطه که ن  هیچ برنامه ای رو براش نگو که بعدا میخواین انجام بدین سکوت در مقابل نظر ش کن اگ ...

دوری که میکنم اخلاقشو هم خودم هم همسرم میدونیم ولی جلو جمع الکی خیلی ضایع خودشیرینی میکنه میخوام خفه ش کنم فک کنم خیلی حساسیت دارم بش

دوری که میکنم اخلاقشو هم خودم هم همسرم میدونیم ولی جلو جمع الکی خیلی ضایع خودشیرینی میکنه میخو ...

اونم از حساسیت خوشش میاد ما هم اینجور خود شیفته دارم کاریش نمیشه کرد عقده ای در کودکی شان دارن خودت و اصلا درگیر نکن همه میشناسنش مثل شما