2777
2789
عنوان

ماجرا تخم مرغ با همکار فرانسوی +عکس

2263 بازدید | 25 پست

درود دوستان 🍒دیروز یه اتفاق خیلی خنده‌دار اتفاق افتاد

ظهرکه با یکی از همکارام رفته بودیم خرید نهار 😄اینها رو می بینید تو قفسه یخچال؟اینا یه لیوان پلاستیکیه که یه تخم مرغ آب پز پوست کنده رو گذاشتن رو دوتا برگ ریحون و تو یکی از فروشگاههای چُسان فِسان و گرون قیمت بنام «ام اند اس» یا همون «مارکس اند اسپنسر» معروف، میدن یک پوند و هفتاد پنس!!شما با یک پوند و هفتاد پنس، بیست و چهارتا تخم مرغ تو یه فروشگاه معمولی میتونید بخرید!!😨دوستم که فرانسویه باافتخار میگفت ما تو فرانسه سیصد نوع غذا با تخم مرغ درست میکنیم!!اینم یکیشه!!اسمشم گفت، نمیدونم چی چی..گفتم همین تخم مرغ آب پز و دوتا برگ ریحون رو میگی؟؟گفت آره!!😨 واقعا خیلی زور داشت..

یه تخم مرغ آب پز با دوتا برگ ریحون رو داشت بعنوان یه غذای فرانسوی قالب میکرد به من!!..البته توی فرانسه و مخصوصا توی پاریس و رستورانهاش، حتی تو همین لندن، تقریبا مشابه همین بلا رو سرم آورده بودن با یه صورتحساب خفن! ..

بهش گفتم ببین..اگه شما سیصد نمونه غذا با تخم مرغ درست میکنین،که اینم یکیشه،ما تو ایران ما فقط سیصد نمونه «صبحونه» با تخم مرغ درست میکنیم..

حالا نهار و شام و بقیه شم بماند!!نباید کم میاوردم! هههه😄باورش شده بود..میگفت جدی میگی؟گفتم آره..چندتاشو بعنوان مثال برات میگم..تخم مرغ نیمرو با نون سنگگ، تخم مرغ نیمرو با نون تافتون، تخم مرغ نیمرو با نون بربری، تخم مرغ نیمرو خالی خالی!!بعد، تخم مرغ آب پز با نون سنگک، تخم مرغ آب پز با نون تافتون، تخم مرغ آب پز با نون بربری، تخم مرغ آب پز همینجوری با نمکدون!!بعد جونم برات بگه، هرکدوم از اینا دومرتبه با مربا،بی مربا،با عسل،بی عسل،با پنیر،با خیار،با گوجه،با...خلاصه همه ی اینا رو با اسم و تلفظ فارسی و لهجه شیرازی!!!بدون خنده و خیلی جدی همینجور پشت سرهم قطار کردم و میگفتم..

اونم که از این اسمها سردرنمیاورد با چشای چارتا و دهن باز و فک ش روی زمین داشت منو نگاه میکرد و به چرت و پرت هام گوش میکرد...هههه😄😄 خداییش چه حوصله ای هم داشت، من بودم ول میکردم میرفتم!!😄😄سعدی علیه‌الرحمه یه جمله ی باحالی داره که میفرماید: جهاندیده بسیار گوید دروغ!! هههه..خدای من.. خودم دلم درد گرفت از خنده تا اینا رو تایپ کردم، 

ولی خب توی غربت، کی به کیه..تازه دروغم که نگفتم که..اصل اینبود که نباید کم میاوردم..اگه اون برام کلاس گذاشت،من براش سمینار گذاشتم..هههههه..بیچاره مینی..اسمش مینی بود..سوکس!!! شد رفت پی کارش

نکته : دوستان من خیلی وقته با نی نی سایت هستم تقریبا از سال ۹۶ فکنم ولی یه مدت طولانی درگیر مهاجرت اینا بودم دیگه نشد امروز امدم 

از این به بعد اتفاقات خنده دار و جالبی که برام بیفته براتون پست میکنم 

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی باحالی به مولا 😁😁😁چقدر خب براش سمینار گذاشتیاااا خنده دار بود 

زندگی به سان رودخانه ای است که هرگز نمیتوان به آب رفته دوبار دست زد جریان آبی که از مقابلت گذشت غیر قابل بازگشت است قدر لحظات زندگیت را بدان....۰ ***معنی پرفایلم=روخِنِه: در گویش مازندرانی به معنی رودخانه است ***
مرسی عزیزم😂

🌻🌺🌻🌺🌻🌺

زندگی به سان رودخانه ای است که هرگز نمیتوان به آب رفته دوبار دست زد جریان آبی که از مقابلت گذشت غیر قابل بازگشت است قدر لحظات زندگیت را بدان....۰ ***معنی پرفایلم=روخِنِه: در گویش مازندرانی به معنی رودخانه است ***