2777
2789
عنوان

اونایی که ماشین خارجی و شاسی بلند دارن شغلشون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مکانیک هم هست که ماشین مدل بالا داشته باشه؟

بله

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
پس نه ایرانی حساب میشه😂😂 همون تیگو۷

اخه از نظر من ماشین مزخرفیه ...پدرم و برادر بزرگم دارن ...پدرم بازاریه داداشمم ور دستش 

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
شاید باورت نشه اما خرپول هایی که من میشناسم  ماشین های معمولی دارند اما در عوضش چندین خونه و ...

پدرم۷تا خونه داره ولی ماشینش معمولی پژو هس..ربطی نداره حرفتون واقعا درسته

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

اقاي اميري زياد حرص پول رو مثل همسره من نخور برادر

ما الان ٥ تا ماشين و كلي ويلا و خونه زمين،رستوران ...داريم ولي اعصاب صفر،و دخترم داره توي همچين محيطي بزرگ ميشه و من واقعا ناراحت ايندشم 

با پول خودشون خريدن يعني چي؟

اين حرف رو زياد شنيدم از آدما كه تا يكي وضع مالي خوبي پيدا ميكنه ميگن چي كار كرده؟؟

عزيزم وقتي طرف تا نصف شب كار ميكنه، از تفريحاتش ميزنه، شما نمي‌بينيد ولي ماشين و منزل خوبش رو ميبينيد

والا تو فيلماي ايراني از فيليمو بگير تا سريال هاي تلوزيوني  هركي وضعش خوبه يا قاچاق چيه، يا خلافكاره، يا از باباش ارث رسيده.

تلاش‌هاي شبانه روزي آدما تو ويترين عمومي و در معرض نمايش نيستن. استرس‌هاشون در معرض نمايش نيستند. اما ماشينشون هست.

در انتظار فرشته کوچولومون