2777
2789

علتش چی بود؟

هفته چند زایمان کردین

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
من  چون قبلاً یکبار سقط تو ۹ هفته داشتم  دکترم بنابراحتیاط داد بهم  هفته ۳۸ و سه ر ...

خداحفظش کنه براتون گلم

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداحفظش کنه براتون گلم

بعضی تاپیکات را خوندم عزیزم 

متاسفم که اینجوری شده واست 

بنظرم از لحاظ ایمنی هم بررسی کنید 

من و شوهرم آزمایش ایمنی دادیم یه آیتمی هست به اسم آپکا 

اون پایین بود و بخاطرش لنفوتراپی کردم بعد واسه بارداری مجدد اقدام کردم  

اونجا خیلیا میومدن که مشکلشون همین آپکا بود و مثل شما حتی تو ۵ ماه و ۷ ماه و ... بچه شون را از دست داده بودن .

تو کل بارداریم هم آسپرین می‌خوردم هم هپارین میزدم ،از ماه شش به بعد هم بجای هپارین آنوکسا میزدم 

شیاف پروژسترون هرشب ،آخرای بارداری دیگه ده روز یکبار آمپولش را

شاید حساب کنی تا موقع زایمانم نزدیک ۵۰۰ تا آمپول زدم 

خدایا شکرت   
بعضی تاپیکات را خوندم عزیزم  متاسفم که اینجوری شده واست  بنظرم از لحاظ ایمنی هم بررسی کن ...

شوهرتون چرا آزمایش ایمنی داد

لنفوتراپی چیه

من قبل اینکه ایست قلبی کنن تو شکمم دوهفته اسهال میشدم آخه.نمیدونم اسهال مربوط ب چی بود

بعضی تاپیکات را خوندم عزیزم  متاسفم که اینجوری شده واست  بنظرم از لحاظ ایمنی هم بررسی کن ...

خیلی سخته ولی خداروشکر که بچتو سالم بغل گرفتی

شوهرتون چرا آزمایش ایمنی داد لنفوتراپی چیه من قبل اینکه ایست قلبی کنن تو شکمم دوهفته اسهال میشدم آ ...

از من آزمایش آپکا گرفتن 

چون پایین بود واسم لنفوتراپی تجویز شد 

تو آزمایش ایمنی وقتی آپکا پایین باشه بدن ایمنی قوی تر از حد معمول داره و وقتی شخص باردار میشه ،بدن جنین را یه عضو ناشناخته مثل مثلا یه توده سرطانی فرض می‌کنه و سعی می‌کنه از بین ببردش 

لنفوتراپی اینجوریه که از شوهرم خون میگرفتن بعد گلبول های سفید و قرمزش را جدا میکردن و سفیداش را به من تزریق میکردن،این باعث میشد بدن من جنین را پس نزنه و به عنوان بافت ناشناخته فرضش نکنه 

خدایا شکرت   
ممنون عزیزم  بله خداراشکر  انشالله نصیب شما هم بشه به زودی

انشالله ممنون عزیزم😘😘