2777
2789

سلام صبح بخیر

خاب دیدم بابام داداشمو میزنه ما هم همش جدا شون میکنیم

دیگه انقدر بابام داداشمو زیاد زد ک قش میکنه میرم سرشو تو بغلم میگیرم و میگم یا بی بی دو عالم بیا کمک.

بچها حقیقت بیرون از خابم اینه ک داداشم وضع زندگی مشترکش خررررابه و داغون 

و اصلا حرف گوش نمیده

زنشم ک .....بهتره نگم

خییلی پریشانم  

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا احساس میکنم خواب ت زاییده افکارپریشانت هست ولی کلا توخواب دعوا وبزن بزن برعکس بیداری تعبیربدی نداردبازم برای راحتی خودت یه صدقه بده 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
اولا احساس میکنم خواب ت زاییده افکارپریشانت هست ولی کلا توخواب دعوا وبزن بزن برعکس بیداری تعبیربدی ن ...

دقیقا افکارم پریشان هست چون تو این مدت اتفاقات و تنش هایی داشتم ممنون عزیزم بله حتما الان صدقه میندازم

دقیقا افکارم پریشان هست چون تو این مدت اتفاقات و تنش هایی داشتم ممنون عزیزم بله حتما الان صدقه میندا ...

ممنونم ......ان شاءلله که خدا همه چیز روختم وبخیرکنه وبرادروزن برادرتون رواهل وبه راه راست هدایت کنه تاشماوخانواده تون به آرامش برسید......الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ممنونم ......ان شاءلله که خدا همه چیز روختم وبخیرکنه وبرادروزن برادرتون رواهل وبه راه راست هدایت کنه ...

دقیقا بهترین دعا رو کردی ک بهش احتیاج داریم خداخیرت بده ممنون دوست گل.