2777
2789
عنوان

مشکل با شوهرم

710 بازدید | 55 پست

سلام میشه بیایید یکم درد دل کنیم..

چهار سال پیش این موقع خوشحال ترین دختر دنیا بودم چون خاستگارم عشقم بود الان افسرده ترین زن دنیام چون همون عشق شده سرد ترین مرد دنیا

زندگی همینه که هست باید و نباید ها و شاید و نشاید ها هیچ تاثیری روی خوشبختی ندارن ما محکوم به این زندگی هستیم گاهی گله و شکایت دلمون رو اروم میکنه اما اونم تاثیر مثبتی نداره😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دلیلش؟

خودش که میگه اخلاق و رفتارت به دل من نیست خیلی سخت میگیره ولی نمیگه کودوم اخلاق کودوم حرف کدوم دردو زهرمار

زندگی همینه که هست باید و نباید ها و شاید و نشاید ها هیچ تاثیری روی خوشبختی ندارن ما محکوم به این زندگی هستیم گاهی گله و شکایت دلمون رو اروم میکنه اما اونم تاثیر مثبتی نداره😔
چرا؟ چی تغییر کرده؟

یه بار بحثشپیش اومد میگفت من دوست ندارم زنم خندون و روخوش باشه منظورش جلو مردا نبود میگه زن باید مغرور باشه