2777
2789
عنوان

موندم از کجا مبل بخر م😥😥

153 بازدید | 13 پست

خانومای عزیزی کهتجربه خریدمبلمان از تهران داشتن لطفا راهنمایی کنین از کجا بگیرم؟

شهرک ولیعصر ؟نعمت اباد؟ چهار دانگه؟ یافت اباد

راحتی میخوام جنس خوب و قیمت مناسب

دنبال مبلمان گرون قیمت نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط فقط پاک چوب. اخیرا دلاوران و یافت اباد رو دوبار زیر و رو کردیم اخر رفتیم پاک چوب. تو یافت اباد هست. پیج اینستا هم میتونی چندتا مدلاشو ببینی. قیمتاشم به نسبت بقیه جاها واقعااااا عالی و چوبشم واقعا چوب. چون تازگی خریدم هی دارم تعریف میکنما وگرنه فامیلم نیستن :))

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
فقط فقط پاک چوب. اخیرا دلاوران و یافت اباد رو دوبار زیر و رو کردیم اخر رفتیم پاک چوب. تو یافت اباد ه ...

https://www.instagram.com/pakchoob_furniture/

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
شهرک ولیعصر عالیه من ازاونجا خریدم ی مبل خاصه هیچ جا ندیدم 

اینجارو من نرفتم ولی منم تعریف شنیدم از قیمتای خوبش استارتر

پاک چوب آدرسش کجاست؟اسم برنده‌؟یا یه محله🙁

اسم برنده. تو یافت اباد هست مغازش و کارخونه دارن در اصل. پیج اینستاشونم نوشتم بالاتر آدرسشو