بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط فقط پاک چوب. اخیرا دلاوران و یافت اباد رو دوبار زیر و رو کردیم اخر رفتیم پاک چوب. تو یافت اباد هست. پیج اینستا هم میتونی چندتا مدلاشو ببینی. قیمتاشم به نسبت بقیه جاها واقعااااا عالی و چوبشم واقعا چوب. چون تازگی خریدم هی دارم تعریف میکنما وگرنه فامیلم نیستن :))
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند.
شهرک ولیعصر عالیه من ازاونجا خریدم ی مبل خاصه هیچ جا ندیدم
اینجارو من نرفتم ولی منم تعریف شنیدم از قیمتای خوبش استارتر
اسم برنده. تو یافت اباد هست مغازش و کارخونه دارن در اصل. پیج اینستاشونم نوشتم بالاتر آدرسشو