2777
2789

بچه ها من دوستم( مادر هامون در جریانن و قطعی هست همه چیز) دانشجوی پزشکی هست، ازون ورم یه شغل شروع کرده بود که ورشکست شد، همه ش یا بیمارستانه، یا دنبال کارای دیگه ش😓نهایت صحبتمون این چند وقت سلام صبح بخیر و شب بخیر شده، دلم گرفته😓😓وقتی اینطوری میکنه منم دلم میشکنه و کلا خودمم حرفم نمیاد باهاش با اینکه وقتی میاد گرم تحویل میگیره ولی خب انگار من سرد شدم دیگه😓بنظرتون عادیه؟از صبح ازش خبرای نداشتم، البته ظهر پیام دادم حالشو بپرسم گفت خوبم و کار دارم خدافظی کرد، الانم پیام داده عذر خواهی کرده که تا ۱۱ کارش تموم میشه صحبت میکنیم ولی من نمیخوام صحبت کنم😓میخوام بخوابم از غصه

خدا منو مرگم بده، یکی از همکارای آقامون هست خیلی بهم توجه میکنه اولش اصلااااااا حسابش نمی آوردم وچند بار دعوا کردم، اما الان دوست دارم پیام بده حتی بگه سلام، به سلام دوستمم نیاز دارم که اونم ازم دریغ میکنه و همه ش کار داره، از خودم بدم میاد که این حس اومده سراغم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم دلت گرفته ازش ،میبینیش؟

آره میبینمش، ولی میدونی مثل قبل نیستم اون شوق داره برای دیدن ولی من نه، وقتی هم میبینمش حس خوبی ندارم،من وقتی از کسی ناراحت باشم نه میتونم تو چشماش نگاه کنم نه دوست دارم نزدیکش بشم، با سکوت دوری میکنم ازش الانم همون اتفاق افتاده