سلام خانوما من نزديك ٤ماه پريودم با اين كه ال دي ميخورم و امپول پروژسترون و ويتامين كا هم زدم سونو رفتم ميگه از پليكيستيك هست چيكار كنم راهنماييم كنيد 🥲
از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان، آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چيكار كنم اصلا بند نمياد ٢ماه اول هر هفته يه روز فرصت ميداد😂 ولي از ماه سوم كه سونو هم رفتم دكتر دستش درد نكنه فشار كه داد ديگه خون بند نمياد هيچ شديد هم خونريزي دارم
من بعد زایمانم پاک نمیشدم ال دی هم میخوردم اما فایده نداشت چون راس ساعت نمیخوردم مثل شما شده بودم.اما بعدا چند ماه بدون حتی ده دقیقه عقب جلو شدن خوردم خوب شدم و دیگه قرصهامو قطع کردم.شاید شما هم اگه مدتی راس ساعت بخوری خوب بشی