2777
2789

وااای 

اخلاق گندی ک نامزدم (عقدکرده) دارع فقط این قهر کردنشه 

لامصب ن زنگی میزنه ن پیامی میده انقد ک مغروره 

حالا ب من میگه من بخاطر عشق غرورمو گذاشتم کنار😒

پری روز حرف میزدیم بعد هعی من می خاستم با شوخی ناز کنم یچی می گفتم می گف بروبابا . خوشبحالت 

تازگیا این اخلاقو پیدا کرده منم ناراحت شدم بعد گوشیش زنگ زد وسط تصوریری رف منم اف شدم حالا زنگ زده 

میگه مگ با تو حرف نمیزنم گفتم خب قطع می کنی گف گوشیم زنگ خورد منم گفتم خب بعد گف خدافض بابا گوشیو قط کرد بعدش پیام دادم ک ناراحتم مثلا اصلا ج نداد خیلی عاشق اینه ک نازشو بکشی 

میگه دوس دارم اینجوری دوست داشتنتو بهم ثابت کنی 

منم چون اون اهل ناز کشیدن نیس و اینا زورم میاد 

ولی پیش هم بودنی اوت میاد واسه اشتی 

هعی شوخی میکنه 

دور بودنی ب چپشم نیس 😑 

حالا شما میگید چیکار کنم من 

خاسته ای اونو انجام بدم ؟؟ 

منم غرورم الان اجازه نمیده برم بهش پیام بدم 

احساس میکنم میگه ارع محلش نزاشتم خودش اومد 

از ی طرفم میخام یچیزی بگم ک خودش بیاد واسه اشتی و تحمل قهرش تموم شه 

میشه راهنماییم کنید 

لوسه

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسری چیزا را نفهمیدم چی نوشتی 😂😂

ولی درکل شما ازدواج کردید دیگه بچه بازی بذارید کنار 

زن و شوهر باید یه خاطر همدیگه از غرور و اینا بگذرند البته به جای خودش ن همه جا ولی خب از همین حالا قهر نکن عزیزم 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

توام محلش نده مث خودش

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

چیکار کنم 😕

ادبش کن

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

دیگه اصلا نازشو نکش چون عادت و خیلیییی حساس تر و بدتر میشه 

من خودم دقیقا مثل نامزد شما بودم ولی روی خودم کار کردم اوکی شدم 😅

پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی 🦋
دیگه اصلا نازشو نکش چون عادت و خیلیییی حساس تر و بدتر میشه  من خودم دقیقا مثل نامزد شما بودم و ...

هعی 

خب اگ پیام ندم واسه اشتی بمیرمم پیام نمیده 

چیکار کنم 

خب دوسش دارم طاقت دوری ندارم 

سعی کن بفهمی چی نوشتم 😂  مهمه واقعا برام  موندم اصن

سخته تو هم تلاش کن یکم با دقت بنویسی 😂😂غرور بذار کنار و بهش زنگ بزن 

و باهاش صحبت کن از اونچه اذیتت میکنه بهش بگو و یکم عاقلانه برخورد کن جانم 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
سخته تو هم تلاش کن یکم با دقت بنویسی 😂😂غرور بذار کنار و بهش زنگ بزن  و باهاش صحبت کن از اونچ ...

انقد بهش گفتم ک نگو 

الان چی بهش بفرستم ی چیز کوتاه ک پشیمون شه قهرع دیگه طاقت قهرو نداشته باشه خودش زنگ بزنه 

یچیز کوتاه تو دل برو 

هعی  خب اگ پیام ندم واسه اشتی بمیرمم پیام نمیده  چیکار کنم  خب دوسش دارم طاقت دوری ...

ی چن روز تحمل کن تا درست شه 

صحبت یک عمر زندگیه 

پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی 🦋