2777
2789
عنوان

امکانات خونه دختر

179 بازدید | 22 پست

بیاید نظرتونو بگید که اگر خواستگتری بخواد بیاد و دختررو ببینه و تو خونه دختر مبل و خیلی امکانات دیگه نباشه چه قدر میتونه بد باشه خیلی احتیاج دارم بگید لطفاااا

دوسش داشته باشن اصلا مهم نیست براشون 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم

دروغه بگم مهم نیست

اما خونه تمیز و مرتب باشه و بوی خوش بده معیار درست تری هست

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

مگه میخواد وسیله هارو ببینه یا خودتو مهم خود دختره مردی که برا مادیات و وسایل زندگی بیاد بدرد زندگی نمیخوره همینقدر که وسایلتون عادی باشه و لی تمیز باشه و پاره نباشه کفایته

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

ما خودمون یه پنت هاوس داریم که تا سه ماه دیگه آماده میشه(خونمون رو دادیم بسازن برامون) و این دوساله مستاجریم..

خاستگار اومد..گفت همینه خونتون؟!..تا آخر همینجابین؟!

گفتم آره..تا آخر مستاجریم..مشکلی داری؟!

گفت آره و رفت..

که مهم نیس برام..کسی که شخصیت منو نادیده بگیره و تنها ملاکش این چیزا باشه،همون بهتر که بره

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)
خونه ما هیچی نداره فقط فرش داره 😂

خب مثلا چیا باید باشه بقیه فقط مبل دارن همین...ویترین هم که قدیمی شده من میخوام بفروشم ...تکیه پشتی که دارین؟

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
پشتی ام نداریم

خب پشتی باید باشه تکیه بدن همین متکا گوچیکارو رویه قشنگ بزارین اگه نمیتونین...تلویزیونم ندارین