2777
2789
والا عجیب بود شایدم حواسم نبود ضعف میکردم آخه برای خرید ساعتها از این مغازه به اون مغازه گرسنم میشد ...

اره دوس دارم برم سر خونه زندگیم چون اینجوری بلا تکلیفم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دوس دارم برم سر خونه زندگیم چون اینجوری بلا تکلیفم

ان شاءالله🤲🏻برای سلامتی وخوشبختیتون صلوات فرستادم عزیزم😊به هیچی فکر نکن ..دیدی آدم وقتی مهمونیم میخواد بگیره همش استرس داره وبهش فکر میکنه میگذره ومیره اینم مثل اون اما وقتی از قبل تعیین نشده باشه مهمونی مثلا یه دفعه مهمون بیاد وسریع همون شبو غذا آماده کنی وبدون استرس اگه عروسی هم اینطوری بود یه دفعه صبح پامیشدی میدیدی شب عروسیته استرست کمتر بود😅

🌺اللهم عجل لولیک الفرج🌺
ان شاءالله🤲🏻برای سلامتی وخوشبختیتون صلوات فرستادم عزیزم😊به هیچی فکر نکن ..دیدی آدم وقتی مهمونیم م ...

آره والا راس میگی جشن عقدم زیاد منتظر نمودم خیلی خوب بود زیاد استرس نداشتم اینم کاش طی بشه چون هر بارم یکی میمیره اونش خوب نیست ها

آره والا راس میگی جشن عقدم زیاد منتظر نمودم خیلی خوب بود زیاد استرس نداشتم اینم کاش طی بشه چون هر با ...

میگذره انشالله به سلامتی وخوشی..حالا عروسیتون کی هست؟ ماهم دعوتیم؟🤔😅

🌺اللهم عجل لولیک الفرج🌺