2777
2789
من تمام علائمم به پسر میخورد , حتی از رو عکس نی نی توسونو ان تی گفتن پسره ولی در کمال ناباوری گل دخت ...

بمن ان تی گف دختر علایمم دختره تا ان شاالله ببینم خدا چی میخواد هفته چند انومالی قطعی میتونن بگن ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب اختلاف نظری بین علما افتاده 😂

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
منم بگم علایممو    

بگو بگو 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
بگو بگو 

تهوع زیاد ندارم بیشتراوقات حالم خوبه ولی پاهام خیلی سرد میشه ولی بدنم خوبه گرمه همه چی میخورم اما کشک ودوغ بیشتر دوس دارم شکمم مستقیم اومده جلو بهلو ندارم 

میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید   
تهوع زیاد ندارم بیشتراوقات حالم خوبه ولی پاهام خیلی سرد میشه ولی بدنم خوبه گرمه همه چی میخورم اما کش ...

بیشتر به پسر میخوره 

بیشتر به پسر میخوره 

خداازدهنت بشنوه میخوام پسر باشه ک دیگه بچه نیارم میشه برام صلوات بفرستی ک بچه پسر باشه منم برات ۵ صلوات میفرستم گلم

تهوع زیاد ندارم بیشتراوقات حالم خوبه ولی پاهام خیلی سرد میشه ولی بدنم خوبه گرمه همه چی میخورم اما کش ...

چند وقتته ک شکمت اومده حلو ؟؟ من ک شکمم ب اندازه پهلوهامه 

قبلا آب نمیخوردم اصلا تشنم نمیشد ولی الان آب میخورم 

اینو زیاد نشنیدم و‌ مطمئن نیستم راجع به آب خوردن 

ولی معمولا وقتی تهوع نداری و اغلب حالت خوبه 

نی نی پسره 

چند وقتته ک شکمت اومده حلو ؟؟ من ک شکمم ب اندازه پهلوهامه 

۳ ماهم تموم شده چون قبلا شکم نداشتم الان ی کوچولو اومده جلو مشخص میشه