سلام عزیزای دل این اولین تاپیکیه که من دارم مینویسم چون واقعا نیاز به کمک دارم!
من دخترم و ۱۹ سالمه از ده سالگی عاشق پسر همسایمون شدم یه عشق واقعی یچیزی مثل علاقه امیر به شیرین تو سریال وضعیت سفید!🙃
خیلی بچه بودم و هیچ جوره نمیتونستم حتی غیر مستقیم ابراز کنم حسمو چون خیلی خجالتی بودم و غرورم نمیذاشت اونموقع فقط فکر میکردم که انقد منتظر بشینم تا یروز بزرگ شیم بیاد خواستگاریم😂💔
پنج سال گذشت یه دعوایی پیش اومد بین خانوادهامون و کلا صمیتمون از بین رفت. بیشتر از همه من صدمه دیدم تمام تلاشمو کردم که فراموشش کنم و تا حدیم موفق بودم چهار سال گذشت و من الان بایه پسریم که دوساله باهمیم و من دوسش دارم ولی عشق واقعی نیست اونم خیلی عاشقمه و پسر خوبیه و یچیزاییم بینمون اونجوری که باید نیست از طرفیم چندماهه که علاقم داره به اون پسره کم کم برمیگرده چون باز دیدمش بعد مدتها و از اونموقع نمیتونم هیچکاری بکنم همش یه گوشه خوابیدم واقعا حالم بده. حس میکنم نفرین شدم😔 و اینکه همیشه پشیمون بودم که چرا نرفتم بهش حسمو بگم با اینکه احتمالش خیلیییی کمه که اون از من خوشش بیاد ولی انگار میخوام حسرت نگفتنشم به دلم نمونه چون احتمالا از اینجا برن چندساله دیگه و اگه هیچوقت نتونم فراموشس کنم چی. از طرفیم ناراحتم برای دوست پسرم نمیتونم حسمو بهش بگم حس عذاب وجدان دارم تاحالا هیچوقت تو این وضع نبودم دارم حسمو بهش از دست میدم البته ماحرای ما پیچیده تره و اینکه تفاهم زیادی نداریم و رابطمون خیلی بچگانس مادرمم اطلاع کامل داره ازش😔😔.
میدونم اگه به اون پسر حسمو بگم و اون نه بگه برام خیلی بد میشه و کل همسایه ها هم میفهمن از طرفیم اگه اوکی بده نمیدونم اصن درسته باهاش وارد رابطه بشم یا رابطه خودمو چیکار کنم اصن نمیخوام خیانت کنم یا خرابش کنم ولی برام سخته بین کسی که عاشقش بودم و کسی که الان برام مثل یه دوست خوبه و دوسش دارم انتخاب کنم گیج شدم انگار برام مثل یه آدمیه که خیلی عزیز بوده ولی فوت شده و خاطراتش برگشته سمتم امیدوارم درکم کنید چون خودمم حسمو درک نمیکنم😔 خواهشا بهم نگید با گفتنش شانتو میاری پایین یا خیانت میکنی این حرفا من همرو میدونم. حتی الانم روم نمیشه برم بگم گفتم شاید براش یه یادداشت بزارم یجا که میدونم میبینه. حتی شماره یا آیدی ایم ندارمازش. شما بودید چیکار میکردید؟ و هیچ دوست خوب و نزدیکی هم ندارم که بهم کمک کنه ازتون میخوام بهم کمک کنید که چجوری فراموشش کنم یا بهش بفهمونم یا نمیدونم هرچی که فکر میکنید به صلاحمه. ممنون از وقتتون خیلی برام با ارزشه❤️