2777
2789
عنوان

واقعا دوسش دارم باید چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 21 پست
من خودم موافقم با این و میدونم اشتباهه صددرصد ولی نمیدونم باید چیکار کنم برای همینه حس تغرین شده هار ...

چرا اینقدر اینو تکرار میکنی؟

باید چیکار کنم؟

نباید هیچ کاری کنی 

راه درست زندگیت اینه که هیچکاری نکنی 

چون گند میزنی به زندگیت با این بایدهایی که توهمشونو میزنی

تو معتاد هیجانی فقط همین 

مثل دیوونه ها میشینی راجع به عشق توهم میزنی و به خودت تلقین می کنی که باااااید یکاری کنی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها کاری که می تونی که به نفع خودت انجام بدی اینه که راجع به خودت و درونت بیشتر مطالعه کنی 

اسم درست احساسات و عواطف مختلف رو یاد بگیری 

دلیل به وجود اومدن هر کدوم رو بدونی 

کتاب بخون فیلم ببین شعر بخون سخنرانی مفید و روانشناسانه گوش کن

پای حرف آدمای با تجربه بشین قصه ی ادمای دیگه رو گوش کن 

اونوقت یه نگاه از بالا به خودت بکن ببین تو کی هستی 

اونوقت میفهمی بااااااااااید چکار کنی

چرا اینقدر اینو تکرار میکنی؟ باید چیکار کنم؟ نباید هیچ کاری کنی  راه درست زندگیت اینه که هیچ ...

خیلی ممنونم واقعا حرفات برام ارزش داشت یکم بخودم اومدم راست میگی واقعا باید بچسبم به زندگی خودم و به خودم اهمیت بدم از دیشب که دیدم این پسررو مثل بچه های ده ساله دارم عمل میکنم😂😭

خیلی ممنونم واقعا حرفات برام ارزش داشت یکم بخودم اومدم راست میگی واقعا باید بچسبم به زندگی خودم و به ...

مثل وقتی که تو جاده یه ماشین به سرعت از کنارت رد شده

این فقط جریان بود 

باید عبور کنی 

و بگذاری حوادث از کنار تو عبور کنن

ذات این جهان اینه 

گذر کردن 

تو هر چیزی بمونی غرق میشی 

مثل وقتی که تو جاده یه ماشین به سرعت از کنارت رد شده این فقط جریان بود  باید عبور کنی  ...

اولش که جوابارو دیدم پشیمون شدم از اینکه تاپیک گذاشتم ولی الان خوشحالم ممنون برای کمک دوستانت❤️❤️