2777
2789
عنوان

واقعا دوسش دارم باید چیکار کنم؟

235 بازدید | 21 پست

سلام عزیزای دل این اولین تاپیکیه که من دارم می‌نویسم چون واقعا نیاز به کمک دارم!

من دخترم و ۱۹ سالمه از ده سالگی عاشق پسر همسایمون شدم یه عشق واقعی یچیزی مثل علاقه امیر به شیرین تو سریال وضعیت سفید!🙃 

خیلی بچه بودم و هیچ جوره نمیتونستم حتی غیر مستقیم ابراز کنم حسمو چون خیلی خجالتی بودم و غرورم نمیذاشت اونموقع فقط فکر میکردم که انقد منتظر بشینم تا یروز بزرگ شیم بیاد خواستگاریم😂💔

پنج سال گذشت یه دعوایی پیش اومد بین خانوادهامون و کلا صمیتمون از بین رفت. بیشتر از همه من صدمه دیدم تمام تلاشمو کردم که فراموشش کنم و تا حدیم موفق بودم چهار سال گذشت و من الان بایه پسریم که دوساله باهمیم و من دوسش دارم ولی عشق واقعی نیست اونم خیلی عاشقمه و پسر خوبیه و یچیزاییم بینمون اونجوری که باید نیست از طرفیم چندماهه که علاقم داره به اون پسره کم کم برمیگرده چون باز دیدمش بعد مدتها و از اونموقع نمیتونم هیچکاری بکنم همش یه گوشه خوابیدم واقعا حالم بده. حس میکنم نفرین شدم😔 و اینکه همیشه پشیمون بودم که چرا نرفتم بهش حسمو بگم با اینکه احتمالش خیلیییی کمه که اون از من خوشش بیاد ولی انگار میخوام حسرت نگفتنشم به دلم نمونه چون احتمالا از اینجا برن چندساله دیگه و اگه هیچوقت نتونم فراموشس کنم چی. از طرفیم ناراحتم برای دوست پسرم نمیتونم حسمو بهش بگم حس عذاب وجدان دارم تاحالا هیچوقت تو این وضع نبودم دارم حسمو بهش از دست میدم البته ماحرای ما پیچیده تره و اینکه تفاهم زیادی نداریم و رابطمون خیلی بچگانس مادرمم اطلاع کامل داره ازش😔😔. 

میدونم اگه به اون پسر حسمو بگم و اون نه بگه برام خیلی بد میشه و کل همسایه ها هم میفهمن از طرفیم اگه اوکی بده نمیدونم اصن درسته باهاش وارد رابطه بشم یا رابطه خودمو چیکار کنم اصن نمیخوام خیانت کنم یا خرابش کنم ولی برام سخته بین کسی که عاشقش بودم و کسی که الان برام مثل یه دوست خوبه و دوسش دارم انتخاب کنم گیج شدم انگار برام مثل یه آدمیه که خیلی عزیز بوده ولی فوت شده و خاطراتش برگشته سمتم امیدوارم درکم کنید چون خودمم حسمو درک نمیکنم😔 خواهشا بهم نگید با گفتنش شانتو میاری پایین یا خیانت میکنی این حرفا من همرو میدونم. حتی الانم روم نمیشه برم بگم گفتم شاید براش یه یادداشت بزارم یجا که میدونم میبینه. حتی شماره یا آیدی ایم ندارمازش. شما بودید چیکار میکردید؟ و هیچ دوست خوب و نزدیکی هم ندارم که بهم کمک کنه ازتون میخوام بهم کمک کنید که چجوری فراموشش کنم یا بهش بفهمونم یا نمیدونم هرچی که فکر میکنید به صلاحمه. ممنون از وقتتون خیلی برام با ارزشه❤️  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جررر مرسی 😂😂😂 قبول دارم ولی مگه به سنه؟

نه ولی خدایی حوصله داشتیا

من تو اون سن تو تو کوچه خاک بازی میکردم گاهی وقتام همونجا خوابم میبرد 😐😐😐

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

هیچکاری نکن

چرا انقدر توهم داری که ابراز علاقه ات به دیگران روشون اثری داره 

یا وضعیت تو رو تغییری میده

هدفت از این کار چیه؟ 

کلا هر جور دلت بخواد زندگی می کنی یا به حد و حدودی هم برا خودت داری

چند وقت با یکی باشی برات قابل پیش بینی میشه و اختلافاتتون رو متوجه میشی چه شوهر باشه چه دوست چه پدر و مادر 

چه عشق اول و آخر و هرکی میخواد باشه

تو کی هستی ؟ میخوای چه جوری باشی؟ 

هر جایی ؟!!! 

آدما و ارتباطاتتشون اونقدرا هم با هم فرق نداره حداقل در گذر زمان که اینطوریه 

خودت رو گول نزن

ینا رو برای همیشه ات میگم نه الان

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
جررر مرسی 😂😂😂 قبول دارم ولی مگه به سنه؟

نه پس به سایزه!!!!!آخه بچه ده ساله مگه می‌دونه عشق چیه؟حتی اونقدر هورمون هم نداره که بگیم طغیان هورمونها گیجش کرده میشه دودقبقه عشق و پشق رو ول کنی به فکر ساختن  زندگیت باشی؟جوونی خیلی کوتاه اینطور پخش و پلاش نکن

نه پس به سایزه!!!!!آخه بچه ده ساله مگه می‌دونه عشق چیه؟حتی اونقدر هورمون هم نداره که بگیم طغیان هورم ...

ینی الانم که نونزده سالمه نمیتونم بگم عشق چیه و چی بوده؟ هنوز بچم بنظرتون؟

ینی الانم که نونزده سالمه نمیتونم بگم عشق چیه و چی بوده؟ هنوز بچم بنظرتون؟

الان بزرگ و بالغی اما هنوز داری مثل ده سالگی فکر می‌کنی شما منظور منو متوجه میشی عشق خوبه اما اولویت زندگیت اگر باشه میزنتت  زمین چون اصولاً ذات عاشقی روح افراد رواسیب پذیر میکنه

الان بزرگ و بالغی اما هنوز داری مثل ده سالگی فکر می‌کنی شما منظور منو متوجه میشی عشق خوبه اما اولویت ...

من خودم موافقم با این و میدونم اشتباهه صددرصد ولی نمیدونم باید چیکار کنم برای همینه حس تغرین شده هارو دارم