2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی موقع ها مامانم با ادویه مرغ درست می کنه گاهی وقتام با دلستر باهم ترکیب میکنه 

و بعضی وقت هام آبغوره ، پیاز ، فلفل سیاه، زردچوبه ، فلفل قرمز، یه کوچولو پودر سیر ، پودر پاپ ریکا ، یا با زعفران 

فقط اسی خواهشا مرغ به اندازه مزه دار کنیا ...کم نیاد یه وقت به مهمونا🤣🤣

دیگه من رددادم این چه سمی بودازدیروزتاحالابه خوردم رفته 🐓دیروزصبح به همسرم گفتم برودیواردوتامرغ بگیرببرم بدم مامان بعدتایپیک یه مرغ،بعدتایپیک مرغ بابرگ مو،بعد تصویری باخواهرم تماس داشتم ازآن وردنیابرگشت گفت مرغ خریدم مثل ایران بونمیده ،صبح مرغ گذاشتم برای نهار،،الانم مزه دارکردن مرغ بسههههه 😶😶😶😁

بعضی موقع ها مامانم با ادویه مرغ درست می کنه گاهی وقتام با دلستر باهم ترکیب میکنه  و بعضی وقت ...

من مامانم درست می کنه میزارن فریزر بعد هر موقع خواست استفاده می کنه 

بعضی و قت ها بابام کباب می کنه گاهی توی فر و روی گاز خیلی عالی میشه

دیگه من رددادم این چه سمی بودازدیروزتاحالابه خوردم رفته 🐓دیروزصبح به همسرم گفتم برودیواردوتامرغ بگی ...

چه سمی؟مزه دار نکنیم مرغو؟؟؟؟

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

جوجه با زعفرون زیاد طعم زعفرون میگیره که جالب نیست، نمک رو باید یک ساعت قبل کباب کردن اضافه کنی، آب لیمو زیادش جوجه رو سفت میکنه، هر چی میزنی زیاد نزن، فلفل دلمه و پیاز و زعفرون، فلفل سیاه تازه  یه کوچلو، یک الی ۲ حبه سیر برش بزن قاطی مرغا کن، اگه یه شب تا صبح استراحت بدی تو یخچال، یک ساعت قبل کباب هم نمک بزن، خوشمزه میشه.