کاش یه جمع هایی بود که آدم هروقت حالش خوب نبود میتونست بره داخلشون و انرژی بگیری برای ادامه زندگی.... تنهایی برای یه آدمی که همیشه دورش شلوغ بوده خیلی سخته
خدایا من همه ی امیدم به خودته چشمم به رحمت خودته هوامو داشته باش
توی همین حالتم غصه فایده ای نداره پاشو یه فیلم یا سریال خوب دانلود کن ببین یا کتاب بخون
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
حداقل تو تنهاییات دروغ و خیانت نیست نارو زدن و از پشت خنجر خوردن نیست افشای رازات نیست دیگه خبری از دوستای عوضیت نیست که فقط روزای خوشیت کنارتن تو غمات میگن به فکر آیندت باش یا بشین به کارات فکر کن خوشحال باش به قرآن چیزیو از دست ندادی 😏
بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
پس باید دوست پیدا کنی باهاشون بعضی وقتا وقت بگذرونی من خودم این دوستا رو دارم ولی بازم احساس تنهایی میکنم چون ما دیگه اون ادمای بچگی نیستیم که موضوعاتمون کوچیک باشن یسری چیزا رو باید حل کنیم
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
پیدا باید کنی عزیزم دیگه دوستیا خیلی ساده هم شکل میگیرن توی یه کلاس باشین حالا درسی یا غیره کلا توی اجتماع