2777
2789
عنوان

هروقت شوهرتون مریض بشه شما هم باهاش میرین دکتر یا خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 72 پست

شوهر من با برادراش یا شوهر خواهراش میره البته اگر بیماری سختی مثل سنگ کلیه یا کرونا باشه در بقیه موارد تنها میره

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد مسخره

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

باهم میریم بیشتروقتااصلاخانواده ش خبرم نمیشن نمیگیم بهشون چون دوست ندارم خیلی اززندگیمون سردربیارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

باهم میریم بیشتروقتااصلاخانواده ش خبرم نمیشن نمیگیم بهشون چون دوست ندارم خیلی اززندگیمون سردربیارن

چ خوب ولی تا بچم مریض بشه اینا میریزن روم حتی شده بچمم خودشون میبرن ولی منو بزور رفتم خیلی گنده اخلاقن

والا يبار همسرم تصادف كردن تا سر پا بشه كنارش موندم

دكتر هم با من ميرفت خودش نميتونست رانندگي كنه يكي ديگه ماشينمونو ميروند ميرفتيم دكتر ولي بدون من نميرفت ميگفت دلم ميپوكه

والا يبار همسرم تصادف كردن تا سر پا بشه كنارش موندم دكتر هم با من ميرفت خودش نميتونست رانندگي كنه ي ...

چ خوب ولی شوهرم همیشه با خانوادش میره تو این چهارسال چیزی نگفتم ولی امروز ناراحت شدم واقعا چی بگم بهش