2777
2789
عنوان

پسر دوساله

226 بازدید | 22 پست

سلام مامانا

پسرم دوسال و دو هفتشه.حدود ۳ هفته از شیر گرفتمش شباهم میخورد...توی این سه هفته ۶.۷ بار شبا ساعت ۲.۳ پامیشه عق میزنه اما بالا نمیاره ولی خیلی شدید عق میزنه و بعد ۵ دقیقه میخوابه...حالا واسش از گوارش نوبت گرفتم اما تا نوبتش بشه خواستم ببینم شماها تجربه ای ندارین؟؟خیلی خیلی ناراحتم هرشب با استرس میخوابم تا اون چند دقیقه بگذره میمیرم و زنده میشم😔

پسرم زندگیم ❤

بچگیش رفلکس داشته و دکتر گفت درمان شد کلا مشکل جویدن و غذا خوردن هم داره تا ۱۸ ماهگی میکس میخورد حالا هم بشدت بدغذاست یچیزایی که دوس داره خیلی گنده گنده میکنه دهنش و گاز میزنه قورت میده اما یچیز جدید بخواد بخوره فراریه و میریزه بیرون حتی اگه سر قاشق باشه!!!

پسرم زندگیم ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از معده ش نیس؟ مثلا ترش کنه چون دختر منم بعضی وقتا همینجوری میشه حس میکنم الانه بالا بیاره ولی هیچی نیس کمی عوق میزنه و باز میخوابه برا دخترم میگم شاید رفلاکس باشه 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

شاید گلوش خشک میشه کمی آب ده بخوره.بادهن باز نمیخوابه.خودت برات پیش نمیاد گلوت توخواب خشک بشه بزدار ...

آخه آبم میدم تموم نمیکنه نه معمولا دهن بسته میخوابه اما دستشو گاهی میخوره 

پسرم زندگیم ❤
از معده ش نیس؟ مثلا ترش کنه چون دختر منم بعضی وقتا همینجوری میشه حس میکنم الانه بالا بیاره ولی هیچی ...

منم واسه همون دکتر گوارش نوبت گرفتم اما میدونم حالا میفرستن سونو و آندسکوپی و....☹نمیدونم چی کنم قبلا اصلا نبود حتی وقتی رفلکس داشت دارو میخورد هم تو خواب اینجور نبود 

پسرم زندگیم ❤
منم واسه همون دکتر گوارش نوبت گرفتم اما میدونم حالا میفرستن سونو و آندسکوپی و....☹نمیدونم چی کنم قبل ...

ببر یه دکتر خوب اگه گفتن اندوسکوپی ببرش یه جا دیگه دکتر بچه ادیت میشه طفلی

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

شاید گلوش خشک میشه کمی آب ده بخوره.بادهن باز نمیخوابه.خودت برات پیش نمیاد گلوت توخواب خشک بشه بزدار ...

واسه منم پیش میاد خودمم میگم گلوش خشک میشه چون شیر نمیخوره قبلا هی گلوشو تر میکرد...اخه قبلا نبود حتی زمانیکه رفلکس شدید داشت...کاملا گیجم گفتم شاید کسی تجربه داشته و بیاد بگه بچش خداروشکر راحت خوب شده  

پسرم زندگیم ❤
بچگیش رفلکس داشته و دکتر گفت درمان شد کلا مشکل جویدن و غذا خوردن هم داره تا ۱۸ ماهگی میکس میخورد حال ...

سلام خانمی

خدایا کی یکی بهم میگه مامان  بدجور قلبم شکسته  خدایا قسمت میدم به نا امیدی ابوالفضل به6ماهه امام حسین مامان شم ارزو ب دل نمونم خستم شکستم جواب این بنده حقیر بده تو ارحم الراحمینی.امام حسین خیلی دوس داشتم تو روزت بی بی چکم مثبت شه   اما نشد...دست خالی نباشم به امید سال آینده که نی نی داشته باشم تندرست حدای خوبم به من لطف کنی گر چه من بنده خوبی برای تو نیستم اما تو رو قسم میدم به پهلو شکسته امام حسین قسمت میدم به دخترت رقیه منم مامان شم  بازم ک ناامیدم کردی اوس کریم با چه زبونی ازت بخام دیگه چشم ندارم نگاه کنم اینه رسم دلشکسته ها ک تا عمر دارن حرف بشنون از این و اون من ک قسمت دادم ب پهلو شکسته چرا اخه