بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
واقعا اذیت میکنن اخه درس تشریحی ده صدم رو چرا کم کرده؟ منم 18.33دارم در حالی که همه سوالات رو درست ...
حالا درس من اصلا تئوری نبود فقط پروژه بود😑😂 ولش کن وقتی استاد این شکلیه کاریش نمیتونی بکنی از پسش برنمیای متاسفانه، من درس عمومی رو شده با ۹.۷۵ افتادم چون مثلا محجبه نبودم تو کلاس، بعد دوست چادریم رو خیلی بهش لطف کرده دیگه داده ۱۰! درس عمومی! هرطوری هم پیگیری کردیم اونموقع هیچی به هیچی. متاسفانه نمیشه کاریش کرد بعضیوقتها😑
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌
فک کنم باید پول پرداخت کنی چون دولتی هستی حالا چرا انصراف حیفه که
به رشته ام علاقه ندارم
لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌
منم ندارم اما ادامه دادم الان چون توش درامد هست خداروشکر کم کم علاقه مند شدم چ رشته ای هستی بازم البته هرجور راحتی منم تو رشته ام اوایل علاقه نداشتم خیلی اذیت شدم ودیر یادمیگیرفتم