2777
2789

۷ ماه و نیمشه دندونای پایین در اومده ولی جدیدا خیلییییییی بی قرار شد تو‌خواب فقط گریه میکنه چند شبه پشت هم تو خواب فقط گریه میکنه هیچ رقمه هم اروم‌نمیشه تو بیداری هم فقط غرررر میزنه چیکار‌کنم ؟کسی‌راهکاری میدونه 

مگه نمیدونی ؟آبلیمو با انگشت بمال رو لثه هاش اب رو انیشه تا شب نیش میزنه و دیگ اذیت نمیشه بچه 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم دوتا پاییناش درومده یک ماهه ن خودش خواب داره ن من الانم یکساعتونیمه بیداره غر میزنه گریه ...

آبلیمو 🤦🏻‍♀️ژل لثه چیه ای قرتی بازیا هم ابلیمو بمالی با نگشتت یکی دوبار بچه راحت دندون در میاره 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
دراورده دوتا ولی هنوز اذیته

یکم بمال ضرر نداره شاید جدید در میاره بچت از اونایی که پشت سرهم دندون در میاره 

دختر منم دوتا پاییناش درومده یک ماهه ن خودش خواب داره ن من الانم یکساعتونیمه بیداره غر میزنه گریه ...

دقیقا منم همینه وضعم دلم یه خوابه دو ساعته میخاد زیادم نه