2777
2789
عنوان

بابک جان خدای تو یوسف یکی ست

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 58 پست
عزیزم حرف بدی نزدی مگه چی گفتی

نمیدونم چرا گزارش زدن

پایین تایپم کد میاره

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودتم کوهنوردی؟

چقدر دلم گرفت

قدیما چندبار این اتفاق برای خودم یا دوستام افتاد، احتمال زیاد مثل ما یه جایی پناه گرفتند

کدوم کوه بودند

انگار توچال خیلیا گرفتار شده بودند

شما خودتم کوهنوردی؟ چقدر دلم گرفت قدیما چندبار این اتفاق برای خودم یا دوستام افتاد، احتمال زیاد مث ...

ن من کوهنورد نیستم اما جمعه خیلی کم برف آمد اینجا و دیشب یک باره برف گرفت اونا رفته بودن تا عصر برگردن ولی چون تا دیروز ظهر خبری نشد امدادگرها دست به کار شدن اما برودت هوا اجازه ادامه نمیداد 

کوه میشو

نمیدونم میشناسین یا ن 

آذربایجان شرقی شهرستان شبستر

ن من کوهنورد نیستم اما جمعه خیلی کم برف آمد اینجا و دیشب یک باره برف گرفت اونا رفته بودن تا عصر برگر ...

بله عزیزم

نرفتم اما می دونم کدوم سمته

اصلا هوای کوه معلوم نمی کنه

نگران نباشید اگر کوهنورد حرفه ای همراهشون بوده که انگار هست می دونند چطور راهو پیدا کنند و احتمالا مجبور به پناه گیری شدند

منم تقریبا همسن فامیل شما بودم و با یه گروه سه نفره گرفتار شدیم و خدا رو شکر همه مون سالم برگشتیم

امیدتون به خدا باشه

بله عزیزم نرفتم اما می دونم کدوم سمته اصلا هوای کوه معلوم نمی کنه نگران نباشید اگر کوهنورد حرفه ا ...

همیشه میرن کوه دو نفره رفتن عمو و برادر زاده 

کوهنوردن چندین بار هم دماوند فتح کردن کلا همه کوهها رو میرن اما این دفعه با اکیپ نرفتن

بله عزیزم نرفتم اما می دونم کدوم سمته اصلا هوای کوه معلوم نمی کنه نگران نباشید اگر کوهنورد حرفه ا ...

یعنی بعد سه روز که فردا روز چهارمه امیدی هست،؟

سلام اسی جان... خیلی نگرانم... خبری ازشون نشد؟ همش تو سایتا رو جستجو میکنم تا خبر سالم برگشتنشون رو ...

ن فعلا 

الهی به حق حضرت زینب پیداشون بشه و سالم باشن😔

ممنون دست به دعاییم

بله عزیزم نگران نباش انشالله برمیگردن این گم شدنا برای کوهنوردا عادیه لطفا با خبرای خوش بیا

ان شالله