2777
2789
عنوان

عوارض وجشتناک آیودی

184 بازدید | 5 پست

دوستان من ۶ماهه ایودی دارم پریودام از ۵روز به ۱۰روز رسیده وسطاشم دوسه روز خونریزی دارم الان من هفته پیش پریودبودم ولی بازم دوروزه خونریزی دارم دیروزم به شدت رحمم درد میکرد من مدام نخشوچک میکنم ترشح ندارم سالانه سونومیشم بنظرتون عادیه؟من چهارشنبه نوبت لیزر هموروئیددارم بنظرتون عقب بندازم؟

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               

من‌گذاشتم سر ۱ ماه دراوردم تمام خون بدنم رفت ۱۰ روز پریود بودم خونریزی شدید.عفونت .

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌گذاشتم سر ۱ ماه دراوردم تمام خون بدنم رفت ۱۰ روز پریود بودم خونریزی شدید.عفونت .

منم بزرگترین اشتباه زندگیم روکردم

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
منم بزرگترین اشتباه زندگیم روکردم

الان یکساله دراوردم بعد از اون تنبلی تخمدان گرفتم منی که همیشه پریودام مرتب بود

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹