2777
2789
عنوان

دکتر نباتی.....حاج اقا قنبری

1430 بازدید | 7 پست
سلام
کسی میدونه نباتی که برای مریضی میدن رو چطور باید مصرف کرد؟
ما یادمون رفته بپرسیم

من شاید دیگه نتونم پست بزارم چون تا میخام یه پست بزارم شوت میشم بیرون از سایت

خواهشا جواب بدین
خدایا شکرت
خیلی متوجه منظورت نشدم.
دکتر نباتی؟
حاج اقا قنبری؟

کلا اگه می خوای نبات بخورین به نیت شفا اگه واسه نی نی هست تو اب حل کنید بده بخوره. اگه واسه بزرگتراست هم می شه خودشو خورد.هم می شه تو اب حل کرد و هم تو چایی.
///اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم/// خدای کریم! برای دو فرشته ی پاکی که بهم عطا کردی ممنونم.
مگه حاج آقا نباتی هنوز اینکارو میکنه؟؟؟
البته اگه منضور شما همین حاج آقا نباتیه که تو تهران واسه شفای مریضا نبات دعا میزنه و میده بهشون
من یه دفه گرفتم توضیح خاصی نداد منم همینجوری نباتو گذاشتم دهنم و مثل شوکولات خودرمش..
برای دنیا تو شاید فقط یک نفر باشی ولی برای یک نفر شاید اندازه یه دنیا ارزش داشته باشی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سلام به همه دوستان گلم.من الان مبتلا به بیماری ام اس هستم.دنبال شماره تلفن دکتر نباتی بودم که خیلی اتفاقی مطالب شمارو خوندم. من مادرم 18سالگی ازدواج کرد و 7سال بچه دار نشد تا این دکترمعرفی شد به مادر و پدرم .یعنی سال 1360.شاید باورش براتون سخت باشه ولی بعد از ملاقات پدرم با ایشون و انجام دادن تمام گفته های ایشون که یکسری کارهای خاص بود بعد از گرفتن ازمایش متوجه شدن که مادرم باردار شده.برادرم متولد سال 61 بعد از اون مادرم دوباره 7 سال بچه دار نشد که وقتی پدرم برای بار دوم رفت گفت دیگه مراجعه نکن خانومتون بچه دار میشه فقط صبر کنید.که برادر دوم 7سال بعد از برادر اولم به دنیا آمد و من 1سال بعد. تمام این داستان تعریف کردم که بگم اول از همه باید با اعتقاد قلبی برید دوم از همه دکتر نباتی چه خوب و چه بد هر چی باشه رو میگن.پس توکلتون اول به خدا باشه دکتر نباتی یه واسطه بین ما و خداست. در نهایت برای من هم دعا کنید من 27 سالمه و ام اس خیلی وخیم دارم تازه هم ازدواج کردم دوست دارم مادر بشم ولی تا بهتر نشم نمیتونم.ممنونم از همتون التماس دعا