2777
2789

من یه دوستم تازه رفته تو بیمه ایران کار میکنه

میگ ما مسول دفتری هستیم 

نفهمیدم یعنی چی همون بازاریابه منظورش؟ گفت اون قسمتی هستم ک باید زنگ بزنم تاریخ ثبت کنم ک ارسال کنم یعتی چی این؟؟

بعد حقوقش ۲ ت 

به منم پیشنهاد داده گفت بیا ولی من دو دل هستم بنظرتون خوبه یا بد یا فایده نداره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون منشیه. حقوق هم اکثرااا اقلا پایه وزارت کار میدن که حدود ۳۷۰۰ هست‌. دو تومن کمه. اگه گشتی و جای بهتر پیدا نکردی و نیاز داشتی برو. اما به نظرم پیدا میکنی

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
مسئول دفتر یجورایی مثل منشیه  حقوقشم بشدت کمه

چون من شوهرم میگ نیاز نیست تو بری کار کنی  بیرون هرچی نیاز باشه من خودم فراهم میکنم برات تو خونه بمون کیف کن

من دوستم الان گفت بهم خاستم یه راهنمایی بکنید منو