2777
2789

واسه من شفته میشه😓

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فلفل دلمه ای میزنم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

به اندازه میجوشونمش

سسشو با سویا درست میکنم  و زرد چوبه اصلا نمیزنم 

رب گوجه زیاد میزنم

تو مثل رقص گل سرخی رو باد💫 من مثل خارم رو شاخهه اونم زیاد زیاد🥀 خب بچها من همون جنگول فنگولم این کاربری جدیدمه که شدم خاهر جنگول فنگول😊 جنگ ستیز باشی به جای مرد ستیزو و زن ستیر🤗یه نکته دیگه که حضور هرکی تو سایت به خودش مربوطه و به شما ربطی نداره.راااستیییی یه کاربر هست تو سایت که همیشه چکم میکنه میخام براش اینجا تو امضام یه پیام بزارم:ببین عزیزم شاید ازت دلگیر بودم ولی بیخیال تو بی ارزش تر از اونچه که فکر میکنمی و این عقده های توعه و من نمیدونم تو زندگیت چه بلایی به سرت اومده که اینطور شدی ولی خدا کمکت کنه شفا پیدا کنی از لحاظ عقلی.و اینکه صد در صد خودت بیش از همه در عذابی پس دلم خیلی برات میسوزه ...!
واسه من شفته میشه😓

به ابش روغن بزن بعد جوش اومد ماکارونی رو بریز توش

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

همه مزش به سویاشه

وقتی ماکارونیارو گذاشتی داخل ابجوش اب لیمو بریز تو اب یکم زرد چوبه

داخل سویاتم از ادویه ریختن نترس اویشن پاپریکا ادویه کاری و رب به مقدار فراااوون بریز

به لطف خدا من روز به روز به خوشبختی نزدیک تر میشم  

وقتی ماکارونی داره میجوشه بهش زرد چوبه بزن یکم موقع ابکشی هم با آب سرد آبکشی کن تا نشاسته هاش بره

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید