2777
2789

دوستان من ترکیه زندگی میکنم، حدود ۱ ماه پیش من خیلی اتفاقی با یه آقای ایرانی آشنا شدم که میگف تازه اومده ترکیه و ۱ ماه پیش یه شهر دیگه زندگی میکرده و تازه اومده شهر ما، و میگف خانوادش ساکن استرالیا هستن خودشم سیتیزن یه کشور دیگه بوده! و در کل یه خورده مشکوک میزنه چون انقدری که سعی میکنه نشون بده وضعش خوبه در اصل کاملا مشخصه که به هیچ عنوان اینجوری نیست.

خلاصه یکی دو هفته پیش اومد از اینستا فالوم کرد منم فالو بک دادم و دیدم همه پستای اینستاش هر کدوم تو یه کشوره، یکیش تو پاریس، یکیش اسپانیا یکیش چین... ولی دریغ از حتی یه دونه کامنت با این که کامنتاش باز بود!

بعدا از یکی از دوستام که اونم تازه این آقارو شناخته بود شنیدم اسم اصلیش یه چیز دیگس و به همه اسمشو یه چیز دیگه میگه، سنشم دروغ میگه و در اصل ۱۷ سال ازم بزرگتره!( دوستم خیلی اتفاقی پاسپورتشو دیده بود)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه امروز از اینستا بهم پیام داده که سلام میخواستم ازتون یه سوال شخصی بپرسم خیلی عذر میخوام قصد بدی هم ندارم، گفتم بفرمایین

گف خواستم بدونم شما در حال حاضر تو رابطه این یا نه؟

گفتم خیر فرصت این چیزارو ندارم

گف یعنی اگه پیشنهادی باشه قبول نمیکنید؟

گفتم خیر قبول نمیکنم

الان پیام داده میتونم دلیلشو بپرسم؟ چون میخواستم باهاتون بیشتر آشنا شم اگه اشکالی نداشته باشه

من چی جوابشو بدم به نظرتون؟؟ آیا به نظر شمام خیلی مشکوکه این آدم؟