2777
2789
عنوان

هزینه های مراسم پدرشوهرم

1495 بازدید | 44 پست

بچه ها من یسوال دارم خواهشاً روراست جواب بدید 

شعاری وکلیشه ای نباشه واقعیت روبببنیدبهم بگید 

من پدرشوهری داشتم که حتی یک ریال خرج هیچکدوم از بچه هاش نکرد خودشم هرچی داشت می‌فروخت ومیخورد 

همیشه هم شوهرم وداداشش درحال سرویس دادن بودن خرج خونه و ...

حالا ک فوت شده هزینه های مراسم تشییع و سوم روشوهرم پرداخت کرده که بازکرونابوده وکسی نیومده  خیلی وکلاهمه باهم حدود ۱۹شده 

الان سالگردش رسیده بازم همسرم قراره خرج کنه داداشش خواهرش ومادرش انکار ن انگار همسرمومیبینن دیگه دست توجیبیشون نمیکنن میگن بچه بزرگش هست 

ولی ما خودمون مستاجریم شوهرمن کارمنده اون دوتاشغلشون آزاده 

من نمی‌خوام این حرف رو بزنم ک بگیدچقدعروس بدی هستی ولی من ازته دلم اصلا راضی نیستم بالاخره اون پول حق منوبچمه من خودم الان دندونپزشکی بایدبرم نرفتم ماهی ۲۵۰۰کرابه خونه میدم و..

بنظرمن ۳تاشون باهم بایدپول میزاشتن نکه بندازن گردن بنفر 

مادرشم پول داره ولی یک ریال خرج نمیکنه فقط میگه وظیفه ی پسره 

واقعا اینطوری درسته ؟

بعضی وقتا ک میگم من رضایت ندارم بازته دلم ناراحت میشم میگم گناه داره ولی خب حس میکنم داره سواستفاده میشه 

رومم نمیشه چیزی بگم موندم چیکارکنم بشوهرم میگم برای سال بمادرت بگوتوهم کمک کن چون داره میگه بابام باندازه ی ۱۰تومن برام ارزش نداره یعنی.

ولی در واقعیت بخوام بگم نداره چون آدم بی مسولیتی بوده همیشه باعث سرشکستگی بچه هاش بوده همیشه قرض بالامیاورد کلا بی‌فکر فقط بچه پس انداخته بود بگیم کارمبکردزخمتکش بود آره ولی   نه اصلا کاری نبود همه چیومیفروخت میخورد درکل بخوام بگم آدم خوبی نبود ابنارونگفتم بگیدحق باتوهستا درکل خواستم بگید این وسط بنظرتون این رفتاردرسته تواین وضعیت گرونی همه مخارج بیفته گردن ینفر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما برو دندونپزشکی کارتو انجام بده. انقدر صبر میکنی که پولو خرج بقیه کنه؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

عزیزم چراغی ک ب خانه رواست ب مسجد حرام است راصی نیستید نباید انجام بده شوهرتون چون واقعا الان خانواده خودش تو مضیقه ان واصلادرست نیست باشوهرت صحبت کن تو تنهاک بچه ش نیستی اونا باید این سری خرج کنن بگو بگه ندارم من تا این حد تونستم همین

شوهرت دلش میخواد خرج کنه گلم وگرنه میتونست به برادرش و مادرش بگه شمام باید کمک کنید، یا اگه خونه ای زمینی چیزی باباش داره برداره به جا خرجی که کرده

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

به نظرم شوهرت خرجهاشو کرده سال رو خودشون هزینه کنن شما هم با ارامش به شوهرت بگو حقتو ادا کردی که یهو فک نکنه که داری از خانواده میزنیش

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻