بچه ها من یسوال دارم خواهشاً روراست جواب بدید
شعاری وکلیشه ای نباشه واقعیت روبببنیدبهم بگید
من پدرشوهری داشتم که حتی یک ریال خرج هیچکدوم از بچه هاش نکرد خودشم هرچی داشت میفروخت ومیخورد
همیشه هم شوهرم وداداشش درحال سرویس دادن بودن خرج خونه و ...
حالا ک فوت شده هزینه های مراسم تشییع و سوم روشوهرم پرداخت کرده که بازکرونابوده وکسی نیومده خیلی وکلاهمه باهم حدود ۱۹شده
الان سالگردش رسیده بازم همسرم قراره خرج کنه داداشش خواهرش ومادرش انکار ن انگار همسرمومیبینن دیگه دست توجیبیشون نمیکنن میگن بچه بزرگش هست
ولی ما خودمون مستاجریم شوهرمن کارمنده اون دوتاشغلشون آزاده
من نمیخوام این حرف رو بزنم ک بگیدچقدعروس بدی هستی ولی من ازته دلم اصلا راضی نیستم بالاخره اون پول حق منوبچمه من خودم الان دندونپزشکی بایدبرم نرفتم ماهی ۲۵۰۰کرابه خونه میدم و..
بنظرمن ۳تاشون باهم بایدپول میزاشتن نکه بندازن گردن بنفر
مادرشم پول داره ولی یک ریال خرج نمیکنه فقط میگه وظیفه ی پسره
واقعا اینطوری درسته ؟
بعضی وقتا ک میگم من رضایت ندارم بازته دلم ناراحت میشم میگم گناه داره ولی خب حس میکنم داره سواستفاده میشه
رومم نمیشه چیزی بگم موندم چیکارکنم بشوهرم میگم برای سال بمادرت بگوتوهم کمک کن چون داره میگه بابام باندازه ی ۱۰تومن برام ارزش نداره یعنی.
ولی در واقعیت بخوام بگم نداره چون آدم بی مسولیتی بوده همیشه باعث سرشکستگی بچه هاش بوده همیشه قرض بالامیاورد کلا بیفکر فقط بچه پس انداخته بود بگیم کارمبکردزخمتکش بود آره ولی نه اصلا کاری نبود همه چیومیفروخت میخورد درکل بخوام بگم آدم خوبی نبود ابنارونگفتم بگیدحق باتوهستا درکل خواستم بگید این وسط بنظرتون این رفتاردرسته تواین وضعیت گرونی همه مخارج بیفته گردن ینفر