2777
2789
عنوان

دوماه بعداز ختنه

118 بازدید | 10 پست

سلام دوماه پیش پسرم رو ختنه به روش سنتی انجام دادیم الان مدتیه ازدور اون قسمت دایره بالای کلاهک زیرپوست یه ترشح سفید رنگ چسبنده شبیه پوست میاد. کسی میدونه این چیه وعلتش چیه؟

همان تغییری باش که میخواهی درجهان ببینی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حامله ام سونو ان تی گفته پسره از الان واسه ختنه اش/میترسم استرس دارم😭حواست به بچه باشه 

منم خیلی میترسیدم. ولی حتما هرچه زودتر ختنه کنی بهتره .هم زودتر خوب میشه هم کمتر میفهمه.از هفت روزگی تا چهارده روزگی عالیه .

همان تغییری باش که میخواهی درجهان ببینی...
هیچ ، درد، تب یامشکل دیگه ای نداره. آره حتما میبرمش.

تا اونجایی که می دونم اون ترشح سفید رنگه عفونت نیست چربیه و مشکلی بوجود نمیاره ولی باز هم از دکترش بپرسی بهتره

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته

سنتی مگه چند وقتشه  کوچولو باشه معمولا با حلقه این کارو انجام میدن من پسرمو چهل روزگی بردم هیچ مشکلی هم نداشت حالا نگران نباشید چیزی نیست برای خیالت راحت بشه میتونید دکتر ببری ببینه من پسرم بردم بیمارستان شهدای یافت آباد خیابان پیروزی کارشون خیلی خوب بود آقای دکتر آدرس اینستاگرام شه dr.mohsenakheshteh